Strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania. x

Produkty

+LENOVO - WAGI / SMARTBAND / AKCESORIA
+POLAROID - KAMERY CUBE
+POLAROID - APARATY
+POLAROID - WKŁADY/AKCESORIA
+POLAROID - ŻARÓWKI LED
+POLAROID - DRUKARKI 3D
+KODAK - APARATY / DRUKARKI / PROJEKTORY
+KODAK - TUSZE DO DRUKAREK
+KODAK / AKCESORIA
+PAPERANG - DRUKARKI BLUETOOTH
+LOMOGRAPHY - APARATY
+DRONY I AKCESORIA
+ENDOSKOPY / MIKROSKOPY
+CZUJNIKI SMOGU / PYŁOMIERZE
+STACJE POGODY
+WYPOSAŻENIE DOMU
+FOTOPUŁAPKI - Kamery Leśne
+KAMERY SPORTOWE i akcesoria
+Akcesoria do Nintendo Switch
+Akcesoria do XBOX / PlayStation
+Akcesoria do kamer GoPro i SJCAM
+Akcesoria do smartfonów / telefonów
+Akcesoria do FUJIFILM INSTAX
+Adaptery bagnetowe
+Adaptery na M42
+Akcesoria czyszczące
+Akcesoria do filmowania
+Akcesoria do lamp błyskowych
+Akcesoria wodoszczelne
+Akcesoria samochodowe
+Akumulatory
+Baterie do laptopów
+Battery Grip
+Blendy
+Czasopisma foto
+Czyszczenie matrycy
+Czytniki kart / Huby
+Dekielki
+Dyfuzory / odbłyśniki
+Filtry UV
+Filtry polaryzacyjne CPL
+Filtry efektowe
+Filtry kwadratowe 84.5mm
+Filtry Cokin P
+Zestawy filtrów
+Futerały
+Gimbale i akcesoria
+Głośniki Bluetooth
+Kable USB / AV do aparatów i kamer
+Karty pamięci / Dyski SSD
+Kamery IP
+Konwertery WIDE
+Klawiatury
+Lampy błyskowe
+Lampy LED / Pierścieniowe
+Ładowarki
+Makro - akcesoria
+Mikrofony
+Muszle Oczne / Wizjery
+Ochrona LCD
+Obudowy / opakowania
+Osłony przeciwsłoneczne
+Paski nadgarstkowe
+Paski na szyję
+Pendrivery / Pamięci Flash USB
+Piloty
+PowerBanki
+Projektory / akcesoria
+Statywy / Monopody
+Zestaw Statyw + Torba fotograficzna
+Głowice statywowe
+Studio - osprzęt
+Szkatułki / Kufereki na Zegarki / Biżuterię
+Torby / plecaki fotograficzne
+Tulejki / Redukcje
+Tablice suchościeralne
+Wężyki spustowe
+Zestawy akcesoriów
+Zegarki SmartWatch
+Pozostałe akcesoria

Opinie o firmie

Wybrane opinie o firmie SystemBank użytkowników aukcji Allegro.


T...9 2020-01-19 19:37
Super rewelacyjna współpraca, towar w 24 h , polecam !!!
m...5 2020-01-19 08:48
Polecam super obsluga .... mega szybko
C...8 2020-01-18 18:16
Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo, polecam!
s...a 2020-01-18 12:36
Uchwyt sprawdza się rewelacyjnie. Przyssawka trzyma już prawie drugi miesiąc niedotykana a telefon w samym uchwycie nie myśli nawet by wypaść na największych wybojach. Ładowarka zgodna z opisem, szybkie ładowanie działa jak powinno. Polecam
C...2 2020-01-18 11:30
wszystko gra, polecam
W...T 2020-01-18 09:36
Produkt zgodny z opisem, a nawet lepszy niż się spodziewałem. Sprawna i szybka realizacja zamówienia. Gorąco Polecam.
C...2 2020-01-18 07:56
Bardzo fajny statyw w rozsądnej cenie. Wysyłka była bardzo szybka - zamówiłam w środę w nocy, a już w piątek w południe miałam swój produkt w domu. Obsługa klienta super, szybko, sprawnie i bezproblemowo. Polecam!
F...a 2020-01-17 17:04
Jeden z uchwytów uszkodzony raczej nie w transporcie bo opakowanie całe . Szkoda zachodu z reklamacją.
C...X 2020-01-17 16:32
Polecam. Pełna satysfakcja.
A...7 2020-01-17 15:25
Zawżdy prawdę powiadają jakoby ten oto zacny obywatel Allegro godzien był polecenia mego. Czyny jego chwalebne, a dane przezeń słowo honorowo dotrzymane!
s...r 2020-01-17 09:41
Faktura nie do końca taka, jak prosiłem w wiadomości do Sprzedającego, pozostałe kwestie OK
J...3 2020-01-17 08:35
Zgodnie z opisem. Etui pasuje idealnie do flip 3. Porządnie wykonane.
P...G 2020-01-16 21:37
Wszystko super, polecam, zero problemów ;)
d...2 2020-01-16 19:56
Problemy rozwiązane bez problemów. Polecam.
O...k 2020-01-16 17:57
Wszystko ok. Przedmiot zgodny z opisem. Szybka wysyłka.
a...q 2020-01-16 15:21
Super . . . dziękuję :)
G...a 2020-01-16 11:49
Transakcja przebiegła pomyślnie i bezproblemowo.
R...7 2020-01-15 22:05
Rewelacja! Polecam Allegrowicza!
_..._ 2020-01-15 19:37
Kolejne udane zakupy i po raz kolejny bez rozczarowania. Polecam!
C...2 2020-01-15 17:50
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka polecam !!!!
m...3 2020-01-15 16:59
Cena i przesyłka w porządku. Opis produktu mocno podkoloryzowany.
z...7 2020-01-15 12:31
Kabel pasuje, polecam
z...s 2020-01-15 08:18
Wszystko zgodne z opisem, wygląda na solidne, szybka wysyłka, paczka dobrze zapakowana. Polecam!
m...2 2020-01-14 23:32
Polecam, wszystko zgodne z opisem:)!
s...7 2020-01-14 22:01
zadowolony z tego zakupu
S...n 2020-01-14 13:03
Ładowarka działa ze stacją TV! :)
R...3 2020-01-13 20:42
Etui w rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej, niż na zdjęciach. Jestem pozytywnie zaskoczony. Z czystym sumieniem polecam. Wysyłka błyskawiczna.
K...k 2020-01-13 18:16
Gorąco polecam ! Towar zgodny z opisem, ekspresowo wysłany, bardzo dobrze zabezpieczony.
Z...8 2020-01-13 10:07
Towar 100% zgodny z opisem,szybka wysyłka,polecam sprzedawcę.
J...t 2020-01-13 00:56
Wszystko szybko, sprawnie i profesjonalnie. Dziękuję za takich sprzedawców.
T...X 2020-01-12 17:30
Transakcja przebiegła pomyślnie. Błyskawiczna dostawa, sympatyczny kontakt, towar w 100% zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolony z zakupów. Serdecznie polecam tego sprzedawcę.
d...d 2020-01-12 12:16
100% Zadowolenia! Szybka wysyła, a to najważniejsze. POLECAM!!!
a...3 2020-01-12 07:43
Bardzo przydatne w przypadku rozładowania baterii ;) polecam
C...2 2020-01-11 22:28
Towar zgodny z opisem. Szybka wysylka.
m...e 2020-01-11 11:20
Wszystko się zgadza. POLECAM
H...A 2020-01-11 06:13
Bardzo profesjonalna obsługa klienta. Wysłano nawet drugi towar zamiennie, co okazało się w konsekwencji, że taki to już produkt i wymagania możemy rościć tylko do producenta. Jako kupujący dla sprzedawcy dał bym notę 6+ za tą transakcję.
d...s 2020-01-11 00:23
pamiętać należy, kupując więcej tylko jedna fibra się należy jedynie kupując oddzielnie każda przesyłka będzie z fibrą
d...l 2020-01-10 15:28
Kamera nie jest w rozdzielczości HD, mimo że jej nazwa zawiera te litery.
C...2 2020-01-10 13:12
super sprzedawca, bardzo szybka realizacja zamówienia
k...d 2020-01-10 12:43
polecam sprzedawcę ,wszystko wg złożonego zamówienia
p...0 2020-01-10 08:14
Troszkę przyciasny na Panasonic DMC-LX100
m...e 2020-01-09 23:10
Natychmiastowa wysyłka,nic dodać nic ująć
I...o 2020-01-09 23:03
Zgodne z opisem, szybko wysłane i szybko przyszło. Polecam.
p...u 2020-01-09 22:44
bardzo podoba się córce Mikrofon KARAOKE GŁOŚNIK WS858 BLUETOOTH
j...8 2020-01-09 15:39
Polecam w 100%, szybka dostawa , wszystko zgodne z opisem.
t...c 2020-01-09 15:13
Sprzedawca godny zaufania i polecenia!
E...e 2020-01-09 14:41
Dobrej jakości akcesoria o przystępnej cenie! :) Sprawna dostawa
m...7 2020-01-09 12:19
Same superlatywy. Gorąco polecam.
C...6 2020-01-09 07:47
Produktu klasy premium, świetnie wykonany, najwyższa jakość materiału, magnez świetne trzyma Jedyny minus to bardzo słaba taśma mocująca
m...3 2020-01-08 21:23
Super etiu. Szybka przesyłka. POLECAM !!!
XREC KODAK ROTIN MATIN POLAROID LENOVO ULANZI ALLEGRO
Kontakt

Poniedziałek – Piątek
9:00 – 16:00

Tel. +48 65 512 06 03

E-mail:
zakupy@systembank.pl


Opinie

2020-01-19 19:37

Super rewelacyjna współpraca, towar w 24 h , polecam !!!

2020-01-19 08:48

Polecam super obsluga .... mega szybko
* UWAGA! Twoja przeglądarka internetowa nie obsługuje języka javascript. Strona nie będzie działała prawidłowo!
Aby rozwiązać ten problem, musisz włączyć obsługę tego języka w opcjach swojej przeglądarki.