Strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania. x

Produkty

+KODAK
+AGFAPHOTO
+EASYPIX
+Kamery / Aparaty / Drukarki
+Konsole TV i akcesoria
+Akcesoria Gamingowe
+Aparaty natychmiastowe i akcesoria
+Kamery Sportowe i Akcesoria
+Drony i Akcesoria
+MIKROFONY / Akcesoria Audio
+Telefony i akcesoria
+Akcesoria Fotograficzne
+Akcesoria VIDEO
+Studio Fotograficzne
+WYPOSAŻENIE DO DOMU / FIRMY

Opinie o firmie

Wybrane opinie o firmie SystemBank użytkowników aukcji Allegro.


m...2 2020-09-30 20:31
Bardzo polecam takiego sprzedającego podejście nadzbyt profesjonalne po dostarczeniu paczki przez kuriera dzwonił czy paczka bez uszkodzeń serdecznie pozdrawiam i polecam bardzo.
x...a 2020-09-30 20:09
Bardzo szybki czas realizacji zamówienia. Towar zgodny z opisem. Polecam
C...9 2020-09-30 17:52
Dobry produkt i szybka wysyłka.
b...r 2020-09-30 17:45
Ktoś w jednym z komentarzy pisał, że mocowanie nie pasuje do GoPro Hero 8. !!! WSZYSTKO PASUJE W 100% !!!
m...n 2020-09-30 16:11
Transakcja bezproblemowa. Wszystko szybko i sprawnie, a towar zgodny z ofertą.
M...m 2020-09-30 14:34
produkt zgodny z opisem, polecam
l...o 2020-09-29 22:28
POLECAM -szybko i sprawnie
m...4 2020-09-29 21:41
Polecam! szybko i sprawnie. Wszystko zgodne z opisem.
A...e 2020-09-29 17:52
Solidny sprzęt, bardzo szybka realizacja zamówienia. Szczerze polecam!
k...0 2020-09-29 17:07
omylkowo dostarczono mniejsze etui.Sposob zalatwiania reklamacj wzorowy,swietny kontakt i pelna informacja i szybkosc.Pozdrawiam Jacek Pawlowski
K...i 2020-09-29 11:43
Polecam , przedmiot zgody z opisem , szybka wysyłka.
_...6 2020-09-28 20:30
Towar ...chyba lepszy od oryginalu...bardziej stabilny i mniej giętki. Polecam zamiennik i sklep
F...7 2020-09-28 16:21
Produkt dobrej jakości ,zgodny z opisem
s...d 2020-09-28 10:46
wszystko gra i bucy wysyłka ekspres
D...z 2020-09-28 00:09
Wszystko OK. Polecam i dziękuję.
r...r 2020-09-27 20:26
Polecam, błyskawiczna dostawa produktu zgodnego z ofertą
P...b 2020-09-27 17:30
Polecam. Szybka wysyłka i dobry towar.
-...- 2020-09-27 09:42
Szybko, sprawnie, bezproblemowo :) Polecam
D...4 2020-09-27 09:33
Profesjonalny sprzedawca. Dzięki.
W...e 2020-09-27 09:06
Polecam wszystko fajnie, szybko, zgodnie z opisem.
m...n 2020-09-26 07:59
Miłe zaskoczenie co do jakości towaru. kontakt że strony sprzedającego wzorowy. Przesyłka błyskawiczna. Dziękuję. Pozdrawiam. Polecam.
d...9 2020-09-25 09:53
RAMKA trzyma się kamery, polecam
2...k 2020-09-24 23:29
działa, dziękuję bardzo i polecam wszystkim zakupy
Y...m 2020-09-24 11:41
Obsługa na 5+. Mimo że bzdet za 5 zł sprawa załatwiona perfekcyjnie, + miłe zaskoczenie działaniem Poczty Polskiej.
Z...o 2020-09-23 22:22
Zestaw bardzo bardzo bardzo delikatny. Dla amatorow i zabawy.
C...6 2020-09-23 22:17
Lekki statyw, sprawdził nam się w podróży
M...m 2020-09-23 18:24
Firma warta polecenia!
K...0 2020-09-23 17:39
wszystko super adapter działa jak należy, ostrzy do nieskończoności polecam :)
m...o 2020-09-23 16:50
Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo
m...a 2020-09-23 09:03
Super, nadaje się na ściankę na wesele
o...l 2020-09-22 18:50
Sprzedawca super. Miły kontakt i szybkie załatwienie spraw związanych ze zwrotem. Niestety przedmiot nie był zgodny z opisem.
c...a 2020-09-22 15:42
Niestety jeden element przyjechał popsuty, chodzi o gumowa nakładkę na pad. Ale pozostałe elementy doskonale się sprawują. Zakładam że uszkodzenie było wada produkcyjna
J...0 2020-09-22 15:07
Futerał i album super , szybka wysyłka. Polecam
P...s 2020-09-22 13:46
Zamawiałem większą paczkę, jeden produkt okazał się pomyłkowo wysłany nie ten co trzeba, wiadomo każdemu może się zdarzyć, na ogromny plus zasługuje szybkie i sprawne rozwiązanie problemu, sprzedawca bardzo szybko odpowiedział i zorganizował wymianę. Polecam!
t...o 2020-09-22 09:54
Adapter idealnie pasuje do filtrów. Polecm
A...4 2020-09-22 07:15
wszystko dobrze. polecam sprzedawcę
J...e 2020-09-21 21:57
Statyw super - sprawdził się na wczasach idealnie choć lekki nie jest i mały też nie hehe
k...2 2020-09-21 21:21
Polecam! W razie pytań szybka i fachowa pomoc ;)
m...r 2020-09-21 13:01
Pomimo błędnej wysyłki transakcję oceniam bardzo pozytywnie. Szybka reakcja, ponowna wysyłka. Polecam, bardzo rzetelny sprzedawca.
b...8 2020-09-21 12:15
Wszystko jak w opisie-polecam.
l...i 2020-09-21 12:12
Dziękuję za szybką transakcję polecam :)
t...n 2020-09-21 08:49
Bardzo miła i cierpliwa obsługa. Expresowa wysyłka. Polecam.
S...z 2020-09-20 19:32
Uchwyt jak najbardziej super! Ergonomiczny, miły w dotyku, dobry grip, zgrabny i dyskretny, nie jest długi ale wystarczający na handmade fotki i filmy. Dekielek ok ale przydałby się do niego jakiś sznurek al'a smyczka bo łatwo go zgubić.
a...4 2020-09-20 19:25
Dobry produkt. Zgodny z opisem.
s...i 2020-09-19 21:18
Sprzedawca w 100% godny polecenia!
L...T 2020-09-19 12:52
Wszystko zgodne z opisem aukcji, szybka dostawa. Polecam wszystkim :)
g...6 2020-09-19 11:43
Działa z Mawic Spark,zadowolony jestem
M...r 2020-09-19 09:34
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami.
j...1 2020-09-18 21:28
Transakcja szybka i bezproblemowa. Artykuł zgodny z opisem i spełniający oczekiwania. Działa bez zarzutu. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.
b...y 2020-09-18 20:07
Wysoce rekomendowane!
XREC KODAK ROTIN MATIN POLAROID LENOVO ULANZI ALLEGRO
Kontakt

Poniedziałek – Piątek
9:00 – 16:00

Tel. +48 65 512 06 03

E-mail:
zakupy@systembank.pl


Opinie

2020-09-30 20:31

Bardzo polecam takiego sprzedającego podejście nadzbyt profesjonalne po dostarczeniu paczki przez kuriera dzwonił czy paczka bez uszkodzeń serdecznie pozdrawiam i polecam bardzo.

2020-09-30 20:09

Bardzo szybki czas realizacji zamówienia. Towar zgodny z opisem. Polecam
* UWAGA! Twoja przeglądarka internetowa nie obsługuje języka javascript. Strona nie będzie działała prawidłowo!
Aby rozwiązać ten problem, musisz włączyć obsługę tego języka w opcjach swojej przeglądarki.