Strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania. x

Produkty

+KODAK
+AGFAPHOTO
+Kamery / Aparaty / Drukarki
+Konsole TV i akcesoria
+Akcesoria Gamingowe
+Aparaty natychmiastowe i akcesoria
+Kamery Sportowe i Akcesoria
+Drony i Akcesoria
+MIKROFONY / Akcesoria Audio
+Telefony i akcesoria
+Akcesoria Fotograficzne
+Akcesoria VIDEO
+Studio Fotograficzne
+WYPOSAŻENIE DO DOMU / FIRMY

Opinie o firmie

Wybrane opinie o firmie SystemBank użytkowników aukcji Allegro.


o...e 2020-07-08 21:02
Wszystko zgodnie z opisem, polecam tego Allegrowicza.
k...9 2020-07-08 18:11
Długi czas wysyłki, poza tym OK
l...5 2020-07-08 16:34
ekspresowa wysyłka bardzo miły kontakt gorąco polecam
k...s 2020-07-08 15:32
szybko sprawnie tak lubie!
D...5 2020-07-08 13:36
Rewelacja, wszystko tak nabyć powinno! Mega pozytyw
s...y 2020-07-08 12:01
Bardzo szybka wysyłka. Wszystko się zgadza z opisem. Dobry kontakt. Polecam.
m...1 2020-07-08 01:01
Wszystko git. Polecam wszystkim zainteresowanym.
M...2 2020-07-07 21:13
Wszystko ok, ale tym razem bez ściereczki :( Może za małe zamówienie - tylko na 50zł.
p...2 2020-07-07 18:19
Polecam zdecydowanie :-)
s...m 2020-07-07 17:37
Sprawnie i szybko, zgodnie z opisem... :) POLECAM
K...Z 2020-07-07 16:35
Super pod każdym względem.Polecam
P...3 2020-07-07 16:11
Produkt po prostu cudowny obsługa super!
b...3 2020-07-07 12:05
pełna zgodność z opisem , naprawdę fajny sprzęt
s...1 2020-07-07 09:28
Dobra jakość długopisu.
k...3 2020-07-07 08:16
Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Szkła pasują idealnie. Polecam
C...1 2020-07-07 07:15
Super jakość. Polecam
d...a 2020-07-06 22:44
Wszystko OK. Towar zgodny z opisem
S...y 2020-07-06 19:02
Otrzymałem dwa różne akumulatory, nie wiem czy to źle, ale zaskoczyło mnie to
M...n 2020-07-06 16:44
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam sprzedawcę
J...c 2020-07-06 13:25
BŁYSK obsługa! POLECAM
r...a 2020-07-06 11:13
Jestem bardzo zadowolony z zakupu, polecam sprzedającego oraz towar który sprzedaje
c...p 2020-07-06 10:31
Szybko, solidnie, zgodnie. Polecam.
m...a 2020-07-06 08:27
Polecam, wszystko super. Szybka wysyłka.
C...9 2020-07-06 06:40
Polecam, dobrze wykonany
m...n 2020-07-05 16:02
wszystko cacy, dziękuję
M...s 2020-07-04 21:42
Wszystko ok, żadnych uwag :)
C...7 2020-07-04 15:31
Mały, poręczny i wygodny
A...a 2020-07-04 13:46
szybka dostawa, statywik jak zabawka, ale sprawdza się dla Canona
S...l 2020-07-04 10:57
Wszystko jak chciałem, Tu robię zakupy od dawna. To jest mój sklep, wiec co tu więcej pisać. POLECAM
o...9 2020-07-04 10:51
Bardzo fajne etui, sztywne, JBL go2 świetnie pasuje. Nieco różni się od tego na zdjęciu kilkoma szczegółami (między innymi smyczą, która bardziej przypomina przeyszytą tasiemkę). Jest to jednak szczegół, ale produkt godny polecenia w tej cenie.
M...e 2020-07-03 23:44
Pełna profeska, wszystko się zgadza!
p...1 2020-07-03 19:06
REWELACJA!!! miałem kilka kamer inspekcyjnych za dużo większe pieniądze, ale ta to super sprawa: niska cena, znakomity obraz, naprawdę daje radę, polecam
m...9 2020-07-03 13:28
W zakresie objętym oceną obsługa bez zarzutu. Dobry kontakt z klientem, błyskawiczna dostawa. Dziękuję i polecam.
m...9 2020-07-03 13:26
Sprzedawca może nie posiadać towaru oferowanego na aukcji. Na plus należy im zaliczyć to, że szybko poinformowali o sytuacji i zaoferowali całkiem dobre rozwiązanie zastępcze. Dziękuję i polecam, ale pamiętaj, że Twój zakup tutaj może wymagać poświęcenia większej ilości czasu, niż zakładałeś.
l...9 2020-07-03 11:30
Jak najbardziej gorąco polecam.
l...9 2020-07-03 11:27
Świetny ,bezproblemowy sprzedający.Wrócę tu na pewno na kolejne zakupy.Polecam z czystym sumieniem.
C...8 2020-07-03 10:01
Zgodne z opisem. Idealne na wyjazdy.
s...u 2020-07-03 06:06
szybko i solidnie - polecam
g...a 2020-07-02 23:18
Tradycyjnie ... POLECAM!
S...6 2020-07-02 18:08
Zakup nie doszedł do skutku z winy Sprzedającego, ale świetny kontakt i bezproblemowy zwrot kasy. Sprzedawca bardzo w porządku :)
l...0 2020-07-02 12:32
Dziekuje za udzne zakupy. Polecam
V...r 2020-07-02 11:09
____________Gorąco P O L E C A M !!! _____________
P...1 2020-07-01 23:23
Brak w opisie podstawowej w tym przypadku informacji z ulotki producenta, że obiektyw da się jedynie zastosować w smarfonach pozbawionych stabilizacji obrazu i takich w których da się tę stabilizacje całkowicie wyłączyć.
z...3 2020-07-01 22:47
Polecam :) wszystko przebiegło sprawnie i szybko, obsługa klienta wzorowa :) Produkt wysokiej klasy, niestety oprogramowanie do mojego telefonu z androidem zawiodło. Cała przyjemność robienie zakupów u sprzedającego systembank :)
m...p 2020-07-01 22:08
Polecam, wszystko szybko i zgodnie z opisem.
O...0 2020-07-01 20:48
sprzedawca super, produkt beznadziejny:)
C...7 2020-07-01 16:52
szybka wysyłka towar zgodny z opisem
K...s 2020-07-01 14:26
Polecam ! Wszystko tak jak trzeba!
C...5 2020-07-01 13:51
polecam miła obsługa
v...a 2020-07-01 13:27
Wszystko OK. Monopad jeszcze nie użyty, więc nic nie mogę powiedzieć.
XREC KODAK ROTIN MATIN POLAROID LENOVO ULANZI ALLEGRO
Kontakt

Poniedziałek – Piątek
9:00 – 16:00

Tel. +48 65 512 06 03

E-mail:
zakupy@systembank.pl


Opinie

2020-07-08 21:02

Wszystko zgodnie z opisem, polecam tego Allegrowicza.

2020-07-08 18:11

Długi czas wysyłki, poza tym OK
* UWAGA! Twoja przeglądarka internetowa nie obsługuje języka javascript. Strona nie będzie działała prawidłowo!
Aby rozwiązać ten problem, musisz włączyć obsługę tego języka w opcjach swojej przeglądarki.