Strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania. x

Produkty

+POLAROID - KAMERY CUBE
 
+POLAROID - APARATY
 
+POLAROID - WKŁADY/AKCESORIA
 
+POLAROID - ŻARÓWKI LED
 
+POLAROID - DRUKARKI 3D
 
+KODAK - APARATY / DRUKARKI / PROJEKTORY
 
+LOMOGRAPHY - APARATY
 
+DRONY I AKCESORIA
 
+ENDOSKOPY / MIKROSKOPY
 
+CZUJNIKI SMOGU / PYŁOMIERZE
 
+STACJE POGODY
 
+WYPOSAŻENIE DOMU
 
+FOTOPUŁAPKI - Kamery Leśne
 
+KAMERY SPORTOWE i akcesoria
 
+Akcesoria do kamer GoPro i SJCAM
 
+Akcesoria do smartfonów / telefonów
 
+Akcesoria do FUJIFILM INSTAX
 
+Adaptery bagnetowe
 
+Adaptery na M42
 
+Akcesoria czyszczące
 
+Akcesoria do filmowania
 
+Akcesoria do lamp błyskowych
 
+Akcesoria wodoszczelne
 
+Akcesoria samochodowe
 
+Akumulatory
 
+Baterie do laptopów
 
+Battery Grip
 
+Blendy
 
+Czasopisma foto
 
+Czyszczenie matrycy
 
+Czytniki kart
 
+Dekielki
 
+Dyfuzory / odbłyśniki
 
+Filtry UV
 
+Filtry polaryzacyjne CPL
 
+Filtry efektowe
 
+Filtry kwadratowe 84.5mm
 
+Filtry Cokin P
 
+Zestawy filtrów
 
+Futerały
 
+Głośniki Bluetooth
 
+Kable USB / AV do aparatów i kamer
 
+Karty pamięci
 
+Kamery IP
 
+Konwertery TELE
 
+Konwertery WIDE
 
+Klawiatury
 
+Lampy błyskowe
 
+Lampy LED / Pierścieniowe
 
+Ładowarki
 
+Makro - akcesoria
 
+Mikrofony
 
+Muszle Oczne / Wizjery
 
+Obudowy podwodne
 
+Ochrona LCD
 
+Obudowy / opakowania
 
+Osłony przeciwsłoneczne
 
+Paski do statywu
 
+Paski nadgarstkowe
 
+Paski na szyję
 
+Pendrivery / Pamięci Flash USB
 
+Piloty
 
+PowerBanki
 
+Projektory / akcesoria
 
+Statywy / Monopody
 
+Zestaw Statyw + Torba fotograficzna
 
+Głowice statywowe
 
+Studio - osprzęt
 
+Szkatułki / Kufereki na Zegarki / Biżuterię
 
+Torby / plecaki fotograficzne
 
+Tulejki / Redukcje
 
+Tablice suchościeralne
 
+Wężyki spustowe
 
+Zestawy akcesoriów
 
+Zegarki SmartWatch
 
+Pozostałe akcesoria

Opinie o firmie

Wybrane opinie o firmie SystemBank użytkowników aukcji Allegro.


r...m 2019-01-23 22:08
Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam!!!
T...i 2019-01-23 20:37
Wszystko OK. Towar dobrej jakości i mega szybka wysyłka. Polecam.
a...0 2019-01-23 13:43
wszystko zgodne z opisem szybka wysyłka duży +
r...3 2019-01-23 12:19
Wszystko w porządku polecam :)
J...n 2019-01-23 10:21
Sklep solidny, towar zgodny z opisem.
t...w 2019-01-23 10:03
Przedmiot w pełni zgodny z opisem, szybka i dobrze zabezpieczona przesyłka - SZCZERZE POLECAM!!!
t...l 2019-01-23 09:03
Bardzo rzetelny,świetny kontakt ze sprzedającym,szybka wysyłka.POLECAM!
z...y 2019-01-23 06:17
Bardzo udany zakup, polecam sprzedawce !!!
s...6 2019-01-22 21:23
Szybko sprawnie jak zawsze. Polecam.
C...4 2019-01-22 18:19
Wszystko w porzadku. Z tym dyfuzorem trzeba uwazac przy użytkowaniu, mi sie urwalo jedno trzymadełko, ale naprawilam po prostu sklejając.
A...s 2019-01-22 17:04
Szybka wysyłka, polecam
m...r 2019-01-22 13:07
Szybko, sprawnie i przyjemnie. Polecam.
m...5 2019-01-22 11:05
Szybko i sprawnie - polecam.
a...o 2019-01-21 22:31
Szybka wysyłka. Solidny produkt w dobrej cenie.
d...2 2019-01-21 22:16
polecam, wszystko w jak najlepszym porządku;)
t...1 2019-01-21 21:51
Udany zakup , polecam
j...3 2019-01-21 17:42
Dziękuję i polecam :-)
C...8 2019-01-21 16:06
wszystko było ok. sprzęt działa i jest zgodny z opisem
E...s 2019-01-21 10:18
Statyw idealnie nadaje się do podcastów i streamowania. Wszystko zgodne z opisem
s...r 2019-01-21 10:07
Szybko i sprawnie.Polecam
w...z 2019-01-21 08:27
bardzo dobry zakup. pilot działa. bardzo szybka wysyłka.
a...r 2019-01-21 01:07
Szybko i skutecznie! Polecam!
g...r 2019-01-21 00:52
Wszystko zgodne z opisem. Przesyłka dobrze zabezpieczena. Wysyłka ekspresowa
A...A 2019-01-20 22:57
Akumulator oczywiście nie trzyma tyle co oryginał ale kosztuje też dużo mniej. Za to ładowarka ma końcówkę samochodową więc można podładować również oryginalny akumulator będąc w podróży. Jakość statywu jest adekwatna do ceny. Co prawda jest lekki ale nie da się go ustawić idealnie poziomo.
a...1 2019-01-20 19:29
Błyskawiczna wysyłka.
V...d 2019-01-20 14:07
Udany zakup, szykbka wysyłka. Polecam!
p...1 2019-01-19 17:36
Wszystko jak należy. Statyw bardzo poręczny. Prezent gwiazdkowy udany! Polecam.
t...i 2019-01-19 11:12
Super firma godna polecenia wszystkim.
h...2 2019-01-19 10:44
Wszystko było ok. Polecam
B...i 2019-01-18 17:25
Wszystko ok, oprócz tego, że szkiełko w ramce nakładane na obiektyw HERO7 pękło podczas kilku dni użytkowania. Nie winię sprzedawcy. Następnym razem poszukam szkiełka naklejanego bezpośrednio na obiektyw.
b...1 2019-01-18 16:13
Bardzo szybka dostawa, niskie koszty przesyłki (smart), towar tani, dobrej jakości, zgodny z opisem. Muszla oczna idealnie pasuje do Pentaxa k3. Polecam.
m...1 2019-01-18 15:57
Zamówiony statyw do smartwona dojechał bardzo szybko i za te pieniążki to jakość jest ok. Mam jednak zastrzeżenia do opisu na stronie. Szukając statywu zależało mi na jak njwyższym .W opisie wysokość 144cm w żeczywistośći gdy go rozłożłam okazało sie żę jest o 20cm niższy.To prawda ,że gdy już "wejdziemy" w ofertę jest napisane iż po rozstawieniu mierzy 124cm. Czy nie można uczciwie podać wymiaru, po co komu długość nóżek gdy są rozłożone ale nie rozstawione?
B...D 2019-01-18 08:58
Rączka od blendy trójkątnej nie spełnia swojej funkcji, poza tym wszystko OK. Polecam!
J...a 2019-01-17 19:09
rewelacja! Nawet w pilociku była bateria. pozytywne zaskoczenie! Oczywiście polecam!
m...k 2019-01-17 18:44
Bardzo profesjonalnie, szybko i na temat. Polecam gorąco.
g...0 2019-01-17 17:21
Jak zawsze błyskawicznie, profesjonalnie, i zgodnie z opisem. polecam!!
p...z 2019-01-17 17:11
Super .Polecam 100 procentach .
K...T 2019-01-17 09:34
Szybko, sprawnie i zgodnie z opisem. Polecam :)
m...1 2019-01-17 03:40
Towar zgodny z opisem. Jak najbardziej polecam
p...h 2019-01-16 23:26
Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Polecam!
s...a 2019-01-16 18:15
Wszystko zgodnie z opisem. Szybka dostawa. Posiadam kamerkę Redleaf sj5000+ i ta bateria do niej pasuje w 100%. Polecam.
W...W 2019-01-16 16:46
Cała operacja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam
D...0 2019-01-16 15:21
brakuje ściereczki reszta ok.
s...i 2019-01-16 14:08
Polecam, szybka dostawa, brakujący element dosłany w ciągu dwóch dni. kontakt ze sprzedawcą bezproblemowy. OK!
f...0 2019-01-16 13:30
Wszystko przebiegało jak należy, towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka.
K...u 2019-01-16 12:45
Polecam, fachowa obsługa. Brak problemu ze zwrotem sprzętu do 14 dni.
b...e 2019-01-16 11:42
Pomimo pomyłki przy wysyłce, nie ten kabel został zapakowany co zakupiony. Po kontakcie z obsługą klienta, zjawił się kurier i wymieniliśmy towar na właściwy.
L...r 2019-01-16 10:31
Wzmacniacz sygnalu działa rewelacyjnie Polecam
v...n 2019-01-16 10:26
Towar zgodny z opisem, szybka dostawa. Polecam.
d...r 2019-01-15 20:41
Wszystko w najlepszym porządku,polecam!!!
XREC KODAK GARY FONG ROTIN MATIN POLAROID ALLEGRO
Kontakt

Poniedziałek – Piątek
9:00 – 16:00

Tel. +48 65 512 06 03

E-mail:
zakupy@systembank.pl


Opinie

2019-01-23 22:08

Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam!!!

2019-01-23 20:37

Wszystko OK. Towar dobrej jakości i mega szybka wysyłka. Polecam.
* UWAGA! Twoja przeglądarka internetowa nie obsługuje języka javascript. Strona nie będzie działała prawidłowo!
Aby rozwiązać ten problem, musisz włączyć obsługę tego języka w opcjach swojej przeglądarki.