Strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania. x

Produkty

+LENOVO - WAGI / SMARTBAND / AKCESORIA
 
+POLAROID - KAMERY CUBE
 
+POLAROID - APARATY
 
+POLAROID - WKŁADY/AKCESORIA
 
+POLAROID - ŻARÓWKI LED
 
+POLAROID - DRUKARKI 3D
 
+KODAK - APARATY / DRUKARKI / PROJEKTORY
 
+KODAK - TUSZE DO DRUKAREK
 
+KODAK / AKCESORIA
 
+PAPERANG - DRUKARKI BLUETOOTH
 
+LOMOGRAPHY - APARATY
 
+DRONY I AKCESORIA
 
+ENDOSKOPY / MIKROSKOPY
 
+CZUJNIKI SMOGU / PYŁOMIERZE
 
+STACJE POGODY
 
+WYPOSAŻENIE DOMU
 
+FOTOPUŁAPKI - Kamery Leśne
 
+KAMERY SPORTOWE i akcesoria
 
+Akcesoria do Nintendo Switch
 
+Akcesoria do XBOX / PlayStation
 
+Akcesoria do kamer GoPro i SJCAM
 
+Akcesoria do smartfonów / telefonów
 
+Akcesoria do FUJIFILM INSTAX
 
+Adaptery bagnetowe
 
+Adaptery na M42
 
+Akcesoria czyszczące
 
+Akcesoria do filmowania
 
+Akcesoria do lamp błyskowych
 
+Akcesoria wodoszczelne
 
+Akcesoria samochodowe
 
+Akumulatory
 
+Baterie do laptopów
 
+Battery Grip
 
+Blendy
 
+Czasopisma foto
 
+Czyszczenie matrycy
 
+Czytniki kart / Huby
 
+Dekielki
 
+Dyfuzory / odbłyśniki
 
+Filtry UV
 
+Filtry polaryzacyjne CPL
 
+Filtry efektowe
 
+Filtry kwadratowe 84.5mm
 
+Filtry Cokin P
 
+Zestawy filtrów
 
+Futerały
 
+Gimbale i akcesoria
 
+Głośniki Bluetooth
 
+Kable USB / AV do aparatów i kamer
 
+Karty pamięci
 
+Kamery IP
 
+Konwertery WIDE
 
+Klawiatury
 
+Lampy błyskowe
 
+Lampy LED / Pierścieniowe
 
+Ładowarki
 
+Makro - akcesoria
 
+Mikrofony
 
+Muszle Oczne / Wizjery
 
+Ochrona LCD
 
+Obudowy / opakowania
 
+Osłony przeciwsłoneczne
 
+Paski nadgarstkowe
 
+Paski na szyję
 
+Pendrivery / Pamięci Flash USB
 
+Piloty
 
+PowerBanki
 
+Projektory / akcesoria
 
+Statywy / Monopody
 
+Zestaw Statyw + Torba fotograficzna
 
+Głowice statywowe
 
+Studio - osprzęt
 
+Szkatułki / Kufereki na Zegarki / Biżuterię
 
+Torby / plecaki fotograficzne
 
+Tulejki / Redukcje
 
+Tablice suchościeralne
 
+Wężyki spustowe
 
+Zestawy akcesoriów
 
+Zegarki SmartWatch
 
+Pozostałe akcesoria

Produkty archiwalne

Opinie o firmie

Wybrane opinie o firmie SystemBank użytkowników aukcji Allegro.


C...6 2019-11-18 20:09
Nawet baterie w gratisie
k...4 2019-11-18 17:37
Wszystko ok, polecam Allegrowicza..
M...s 2019-11-18 13:23
Wszystko szybko i sprawnie
l...y 2019-11-18 12:35
Polecam sprzedawcę wszytko zgodne z opisem .
n...a 2019-11-18 10:26
Świetny kontakt, polecam gorąco, produkt zgodny z opisem.
C...0 2019-11-18 08:22
sztywny materiał, psuje do aparatau instax mini 90 neo classic, polecam
S...a 2019-11-17 20:26
Wszytko zgodne z opisem. Polecam :)
l...t 2019-11-17 14:32
Na ogromny plus zasługuje szybkość przesyłki, zamówienie realizowane w czwartek po 22- paczka do odbioru wpaczkomacie w sobotę. Pozdrawiam.
z...b 2019-11-16 15:03
Wszystko super,ekspresowa dostawa.Gorąco polecam.
p...q 2019-11-16 13:04
Zgodne z opisem , szybko , bezproblemowo ! POLECAM !
w...c 2019-11-16 13:02
Expresowa realizacja, towar zgodny z opisem. Polecam!
a...8 2019-11-16 09:33
Szybko , fachowo , towar super , Polecam sprzedawcę.
j...8 2019-11-15 21:14
Szybko i sprawnie. Zdecydowanie polecam !!!
c...z 2019-11-15 12:56
Wszystko Ok. Szczerze polecam
m...4 2019-11-15 12:07
Z aplikacjami na telefon trzeba trochę powalczyć. Reszta ok
t...n 2019-11-15 00:55
Pilot ml-l3 zamiennik nie ostrzy obrazu
t...o 2019-11-14 21:07
Bardzo szybka wysyłka, świetny produkt. Polecam sprzedawcę
e...0 2019-11-14 15:34
Wszystko w najlepszym porządku. Dziękuję i polecam.
K...H 2019-11-14 14:01
Rewelacyjna muszla oczna, idealne spasowanie. Bez problemu można używać w pełnym słońcu.
h...1 2019-11-14 10:23
Blyskawiczna wysylka. Bardzo dobry towar. Szczerze polecam.
C...4 2019-11-14 02:13
Rewelacyjne ceny i bardzo szybka wysyłka. Polecam !!!
m...p 2019-11-13 21:37
Produktu nie polecam ,pierwszy montaż kamerki i zamykacz się posypał.
w...7 2019-11-13 18:02
Wszystko w porządku wysyłka expresowa
m...3 2019-11-13 13:48
Moj staly dostawca pokrowcow do sprzetu foto.Kupilem juz 6sc. Szybka wysylka i dobra jakosc towaru.
t...s 2019-11-12 22:45
Towar zgodny z opisem polecam sprzedającego.
t...n 2019-11-12 21:13
Szybko i sprawnie przyszło. Dobrze zapakowane.
m...5 2019-11-12 20:43
Sprawnie, szybko i bez zarzutu. Polecam.
B...M 2019-11-12 20:25
Wszystko jak w opisie, polecam
g...0 2019-11-12 17:15
bardzo fajna osłona dla GoPro. Polecam zdecydowanie
s...a 2019-11-12 13:23
pokrowce do kontrolera i gopro idealnie dopasowane, wysoka jakość. Pozdrawiam:)
F...r 2019-11-12 05:41
przedmiot dotarł wadliwy ale gotówka została zwrocona
M...z 2019-11-11 20:51
Wszystko w najlepszym porządku! Płyn zgodnie z opisem idealnie czyści i nie pozostawia smug. Ekspresowa dostawa. Bardzo polecam!
N...6 2019-11-10 21:31
Była mała niezgodność , ale już została wyjaśniona .
D...1 2019-11-10 18:45
Szybko, sprawnie, zgodność z opisem. Szczerze polecam.
S...p 2019-11-10 18:39
Polecam! Szybka wysyłka, wszystko działa jak należy. Jestem bardzo zadowolona zarówno z transakcji jak i samej lampy.
S...6 2019-11-10 14:57
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Nic dodać, nic ująć. Polecam z całą odpowiedzialnością tego Sprzedawcę :).
S...0 2019-11-10 12:21
Jak dla mnie nie bardzo. Obraca się wokół osi.
O...l 2019-11-09 18:31
Produkt dotarł szybko, jest zgodny z opisem...niestety uchwyt na smartfona dostałem uszkodzony (ułamany), w rozerwanym woreczku strunowym. Na szczęście udało się go skleić i wszystko trzyma się kupy. Generalnie bez innych zarzutów, bardzo dobry jakościowo produkt!
J...6 2019-11-09 17:51
Wszystko ok, statyw bardzo fajny a do tego zaskoczyła mnie pozytywnie szybkość zamówienia. Paczka dotarła do paczkomaty dzisiaj, czyli w sobotę. I
r...9 2019-11-08 16:02
Transakcja szybka i bezproblemowa. Polecam
k...1 2019-11-07 15:05
Transakcja przebiegła bez najmniejszych zastrzeżeń. Towar zgodny z opisem. Polecam!
P...9 2019-11-07 00:43
nie mam zastrzeżeń otrzymałem to co chciałem.....super
C...6 2019-11-06 21:58
Dobra jakosc do ceny,szybka wysyłka :)
S...k 2019-11-06 20:36
Błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem.
i...9 2019-11-06 14:45
dobrej jakosci adapter
r...3 2019-11-06 11:48
Ekspresowa przesyłka bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą Polecam
g...l 2019-11-05 20:46
Szybka dostawa. Polecam
G...c 2019-11-05 20:10
Niezmiennie polecam :)
G...T 2019-11-05 18:46
Bardzo szybka wysyłka. Sprzedaż z malutkim problemem jednak sposób załatwienia sprawy i kontakt wzorowy. Śmiało mogę polecić sklep. Pozdrawiam
E...1 2019-11-05 18:21
jak komuś się nudzi to może se kupić to cacko
XREC KODAK ROTIN MATIN POLAROID LENOVO ULANZI ALLEGRO
Kontakt

Poniedziałek – Piątek
9:00 – 16:00

Tel. +48 65 512 06 03

E-mail:
zakupy@systembank.pl


Opinie

2019-11-18 20:09

Nawet baterie w gratisie

2019-11-18 17:37

Wszystko ok, polecam Allegrowicza..
* UWAGA! Twoja przeglądarka internetowa nie obsługuje języka javascript. Strona nie będzie działała prawidłowo!
Aby rozwiązać ten problem, musisz włączyć obsługę tego języka w opcjach swojej przeglądarki.