Strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania. x

Produkty

+KODAK
+AGFAPHOTO
+HP
+EASYPIX / StreetGlow
+COOLINBO - Wycinarki / Termosublimacja
+Masażery ELEEELS
+Akumulatory
+Drukarki
+Lornetki
+Latarki / Akcesoria turystyczne
+Środki Ochrony Zdrowia
+Kamery / Aparaty / Drukarki
+Konsole TV i akcesoria
+Akcesoria Gamingowe
+Aparaty natychmiastowe i akcesoria
+Kamery Sportowe i Akcesoria
+Drony i Akcesoria
+MIKROFONY / Akcesoria Audio
+Telefony i akcesoria
+Akcesoria Fotograficzne
+Akcesoria VIDEO
+Studio Fotograficzne
+WYPOSAŻENIE DO DOMU / FIRMY
+Zabawki dla dzieci
+HOVER-1 / Hulajnogi

Opinie o firmie

Wybrane opinie o firmie SystemBank użytkowników aukcji Allegro.


D...y 2024-07-04 16:31
Szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem, pełna satysfakcja! Polecam!
D...1 2024-07-02 15:55
Szybka wysyłka, wszystko ok, polecam jak najbardziej.
t...k 2024-07-01 16:28
Szybko, sprawnie i bez problemów. Przedmiot sprzedaży zgodny z opisem. Polecam Sprzedającego.
r...7 2024-06-18 12:36
W opisie przedmiotu: "Dzięki tej redukcji mogą Państwo zastosować akcesoria z gwintem 55mm przy obiektywie lub tulejce z gwintem 58mm". No cóż - otrzymałem redukcję dokładnie odwrotną, czyli do stosowania akcesoriów z gwintem 58mm przy obiektywie 55mm. Czyli błąd w opisie, albo pomyłka przy pakowaniu. Nie reklamuję, ponieważ to groszowa sprawa, a ta redukcja akurat też mi się przyda. Reszta przedmiotów zgodna z opisem oraz szybka dostawa.
A...g 2024-06-15 20:08
Wszystko w porządku - POLECAM I POZDRAWIAM :)
D...4 2024-06-11 18:39
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka polecam w 100%
L...w 2024-06-03 21:13
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam
l...3 2024-05-31 07:19
Transakcja przebiegła pomyślnie. Wszystko zgodne z opisem. Serdecznie polecam danego sprzedawcę.
C...8 2024-05-26 20:38
Filtr polaryzacyjny nie trzyma normy . Nieostry obraz
d...0 2024-05-20 11:18
Szybko i sprawnie. Serdecznie polecam
f...1 2024-05-19 20:39
Towar zgodny z opisem. Polecam tego sprzedawcę :)
K...w 2024-05-17 22:52
Bardzo szybka, miła i profesjonalna obsługa. Szczerze polecam
s...b 2024-05-16 00:28
Szybko, sprawnie i poprawnie. 100% OK! Polecam! :)
r...7 2024-05-14 16:46
Przedmioty zgodne z opisem, szybka przesyłka. Polecam w 100%!
r...7 2024-05-14 13:18
Polecam sprzedawcę . Statyw OK
p...1 2024-05-14 07:25
Bez zadnego problemu. Polecam!
j...7 2024-05-11 12:48
Otrzymałem tylko szpatułki bez buteleczki z płynem i bez ściereczki.
C...1 2024-05-11 01:15
Przesyłka z zamówieniem była nadzwyczaj dobrze zabezpieczona i również czas dostawy przekracza najśmielsze oczekiwania. Zawartość zestawu dodatkowo był idealnie trafionym prezentem na komunię. Aparat robi fantastycznej jakości zdjęcia, które będą pamiątką na bardzo dlugo
a...u 2024-05-09 08:07
Bardzo polecam sprzedającego, świetny kontakt, bardzo miła obsługa, nastawienie proklienckie. Bardzo dziękuję :)
I...r 2024-05-07 16:22
Wszystko OK. Bardzo dobra jakość produktów, a także sensowna cena w stosunku do ceny pierwotnej producenta, zważając że dostaje się zamówienie niemal natychmiastowo i nie trzeba czekać jak jak czeka się na przesyłki z CHRL.
m...1 2024-05-07 13:15
Zgodny z opisem -prezent bardzo udany
r...k 2024-05-07 12:27
Przesyłka dotarła wcześniej, niż zakładaliśmy, co było miłą niespodzianką. Dziękuję, że się udało, bo bardzo mi na tym zależało.
g...a 2024-05-07 11:57
Polecam w całej rozciągłosci.
W...C 2024-05-07 07:25
szybko - rzetelnie - profesjonalnie
A...7 2024-05-06 17:08
Wszystko jak najbardziej OK! W związku z wyjazdem zależało mi na szybkiej realizacji zamówienia i mimo po-swiatecznego zamieszania i dużej liczby zamówień ładowarkę i baterie wysłano w ciągu kilku godzin!
m...t 2024-05-04 15:53
Osłona jest solidnie wykonana, natomiast trzeba mieć dużo cierpliwości przy nakręcaniu na obiektyw, bo gwint jest mało precyzyjny i można uszkodzić przy użyciu większej siły. To taka uwaga praktyczna. Pozdrowienia
m...7 2024-04-30 09:47
Polecam tego sprzedawcę. Niestety produkt nie pasował do mojego aparatu.
b...x 2024-04-24 13:51
szybko, sprawnie, elegancko, sprzedawca posiada towar u siebie. Tylko polecać.
p...7 2024-04-22 22:46
Super, ekspresowa przesyłka.
T...s 2024-04-22 13:57
Dokonałem pierwszego czyszczenia. Kropki zostały usunięte ale pojawiła się jakby "niteczka". Do sprawdzenia, co nie zagrało: płyn, szpatułka czy operator.
d...4 2024-04-19 18:44
Zgodne z opisem, karty dobrze się trzymają,
e...p 2024-04-19 09:39
Bardzo dobre produkty
C...8 2024-04-18 06:03
Produkt otrzymany miał fabryczny defekt, lecz po krótkiej telefonicznej rozmowie bez zbędnych tłumaczeń natychmiast został wymieniony na nowy. Obsługa bardzo miła .
p...7 2024-04-16 22:43
Bardo dobry kontakt i szybki termin realizacji!!! Serdecznie polecam tego sprzedawcę!!! :)
a...s 2024-04-15 13:15
Filtr otrzymałem taki jak chciałem .
C...9 2024-04-15 12:47
Jak zawsze bez zarzutow. Szkoda ze juz nie dodajecie sciereczek :D
a...0 2024-04-14 19:50
Szybko i sprawnie, polecam Sprzedającego
A...r 2024-04-14 13:40
Polecam ,szybka wysyłka
B...s 2024-04-12 17:14
Wszystko OK, szybka dostawa. Polecam.
s...2 2024-04-09 10:50
Wszystko ok, dziękuję
A...1 2024-04-08 15:58
Wszystko git. Polecam.
S...m 2024-04-08 14:20
Adapter kupiony do używania z chińską głowicą trinokularową - zapewnia 100% parfokalności! Jedynym mankamentem jest niewielki luz na aparacie.
j...k 2024-04-06 11:45
Błyskawiczna wysyłka, świetny kontakt, solidne opakowanie przesyłki. DZIĘKUJĘ I POLECAM !!!
s...k 2024-04-05 23:02
Wszystko OK dziękuję i polecam!
C...0 2024-04-05 14:30
Skvělý servis! Prisla mi poskozena odrazna deska, reklamoval jsem u prodejce a ten jeste ten den zacal resit odeslani nove. Velka spokojenost a ferove jednani!
n...9 2024-04-05 13:01
Szybki i miły kontakt. Polecam!
e...y 2024-04-04 19:32
Super sprzedawca !!! Polecam !!!
C...8 2024-04-04 17:32
Wszystko zgodnie z opisem mega błyskawiczna wysyłka i dostawa. Polecam
f...i 2024-04-03 15:32
Wszystko ok. Serdecznie polecam tego Sprzedawcę!
s...t 2024-04-02 22:30
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, dobre opakowanie. POLECAM !
XREC KODAK ROTIN AGFAPHOTO POLAROID HP ULANZI ALLEGRO
Kontakt

Poniedziałek – Piątek
9:00 - 16:00

Tel/fax. +48 65 512 06 03

E-mail:
sklep@systembank.pl


Opinie

2024-07-04 16:31

Szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem, pełna satysfakcja! Polecam!

2024-07-02 15:55

Szybka wysyłka, wszystko ok, polecam jak najbardziej.
* UWAGA! Twoja przeglądarka internetowa nie obsługuje języka javascript. Strona nie będzie działała prawidłowo!
Aby rozwiązać ten problem, musisz włączyć obsługę tego języka w opcjach swojej przeglądarki.