Strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania. x

Produkty

+KODAK
+AGFAPHOTO
+HP
+EASYPIX / StreetGlow
+Akumulatory
+Drukarki
+Lornetki
+Latarki / Akcesoria turystyczne
+Środki Ochrony Zdrowia
+Kamery / Aparaty / Drukarki
+Konsole TV i akcesoria
+Akcesoria Gamingowe
+Aparaty natychmiastowe i akcesoria
+Kamery Sportowe i Akcesoria
+Drony i Akcesoria
+MIKROFONY / Akcesoria Audio
+Telefony i akcesoria
+Akcesoria Fotograficzne
+Akcesoria VIDEO
+Studio Fotograficzne
+WYPOSAŻENIE DO DOMU / FIRMY
+Zabawki dla dzieci
+HOVER-1 / Hulajnogi

Opinie o firmie

Wybrane opinie o firmie SystemBank użytkowników aukcji Allegro.


Z...K 2023-12-02 19:51
Bardzo szybko wysłane do paczkomatu i zamówiony statyw do oświetlenia tak jak w opisie i dobrej jakości . Polecam !
m...4 2023-12-01 09:01
Sprawna realizacja. Przedmiot zgodny z opisem.
n...0 2023-11-30 21:34
Wszystko w najlepszym porządku. Błyskawiczna dostawa, towar zgodny z opisem. Zdecydowanie polecam sprzedającego i dziękuję za porady
j...2 2023-11-30 14:32
Polecam Sprzedającego - ładowaka ładuje, więc nie mam co za bardzo opisywać. ZA to Sprzedający jak napisał, że następnego dnia, tak była następnego dnia - a to ostatnio na Allegro nie jest regułą.
j...o 2023-11-29 19:21
wszystko w jak najlepszym porządku, towar zgodny z opisem oraz szybka realizacja zamówienia. polecam w 100% :)
C...6 2023-11-29 12:10
Zestaw soczewek spełnia moje oczekiwania.
s...w 2023-11-29 12:07
Szybko i bezproblemowo. Polec@m!
V...B 2023-11-28 19:51
Szybko wysłane. Towar jak w opisie. Jest OK
C...9 2023-11-28 19:24
Doporučuji, rychlé vyřízení, kvalitní zboří.
Z...y 2023-11-28 08:57
Statyw wysokiej jakości, polecam
m...2 2023-11-27 19:46
mój błąd pomiarowy ale szybka przesyłka i szybki zwrot
s...5 2023-11-27 17:52
Gorąco polecam sprzedającego doskonała komunikacja oraz szybkość dostawy. Polecam
C...1 2023-11-27 09:10
Szybka przesyłka - polecam
C...1 2023-11-25 14:54
není to profi stojan,ale pro amatéra postačí.
G...3 2023-11-25 00:48
Cenię sprzedawców, którzy potrafią wyjść z twarzą z kłopotliwych sytuacji - ten stanął na wysokości zadania.
o...3 2023-11-24 19:37
Wszystko w porządku. Bardzo szybka dostawa i produkt zgodny z opisem. Polecam wszystkim sprzedającego - same plusy.
C...5 2023-11-22 19:07
Arrived just one piece instead of 2, but the support sent half money back.
a...k 2023-11-22 18:28
Szybka wysyłka . Polecam.
p...7 2023-11-21 23:16
super extra, jestem bardzo zadowolony!
D...U 2023-11-16 20:46
Do GoPro, ale raczej nie 11
k...a 2023-11-15 23:05
Idealny statyw do robienia zdjęć i nagrywania filmów, testowane na Canon G5x Mark ll.Polecam w 100%.
C...6 2023-11-15 19:14
szybko I połowa ceny co w MediaExpert
l...i 2023-11-15 09:47
Dziękuję za transakcję polecam :)
C...8 2023-11-13 13:22
Szybko i profesjonalnie!
w...5 2023-11-12 18:01
Z przyjemnością i pełnym przekonaniem P O L E C A M
g...b 2023-11-12 15:42
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem, polecam sprzedawcę.
m...6 2023-11-12 15:15
Szybko, sprawnie i bez problemowo
M...x 2023-11-12 12:39
Profesjonalne podejście, doskonała komunikacja z klientem. Dziękuję
P...6 2023-11-10 16:57
Szybko i konkretnie. Polecam Sprzedawcę.
p...7 2023-11-06 20:37
Jaka cena taka jakość. Spodziewałem się lepszej jakości
d...9 2023-11-06 07:11
Wszystko ok, szybko i sprawnie - polecam sklep
a...1 2023-11-03 09:58
Transakcja przebiegła pomyślnie!
p...7 2023-11-03 08:37
Bardzo szybka dostawa, super za całokształt , jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, bardzo polecam!!!
g...3 2023-11-02 09:50
Wszystko dobrze. Polecam, dziękuję i pozdrawiam.
C...2 2023-11-01 20:08
Szybka wysyłka i świetny kontakt :) statyw wytrzymały i ciężki, natomiast nie za ciężki do transportu w torebce. Zależało mi na stabilności i jak najbardziej ten statyw jest stabilny
m...2 2023-11-01 00:40
Daję 3 bo niestety nie pasuje ale jak najbardziej polecam sprzedającego za profesjonalne zalatwienie sprawy.
C...7 2023-10-31 13:42
Výborně fungující základní gimbal, zatím spokojenost.
C...0 2023-10-31 10:30
Fajna lampka. Cena moze njeco wyzsza, ale produkt bardzo dobrej jakosci.
C...5 2023-10-30 19:11
pelen profesjonalizm. serdecznie dziękuję I polecam z serca
s...2 2023-10-29 10:52
ładuje szybko czytelne diody
J...1 2023-10-29 05:17
mega błyskawiczna dostawa polecam w 100%
S...u 2023-10-29 04:08
doručeno bez problémů!
G...3 2023-10-27 21:32
Transakcja przeprowadzona sprawnie i profesjonalnie. SERDECZNIE POLECAM i życzę powodzenia w interesach!!!!!!
k...5 2023-10-26 15:20
Wszystko OK.Dziękuję za udaną transakcję i polecam innym.
L...k 2023-10-25 18:19
Błyskawiczna realizacja, towar zgodny z opisem. Polecam sprzedającego :)
C...l 2023-10-22 12:47
Kontakt ze sprzedającym REWELACYJNY. Doradztwo "na bieżąco". Zaangażowanie w dopasowanie produktu do potrzeb. Nie był to mój pierwszy zakup w SystemBank i na pewno nie ostatni.
b...1 2023-10-21 18:05
SUPER EXTRA MEGA SZYBKA PRZESYŁKA JAK W OPISIE .100% POZYTYW .DZIĘKUJE I POZDRAWIAM .
f...t 2023-10-20 19:53
Produkt zgodny z opisem , dziękuję , szybko i bez problemów
m...o 2023-10-18 15:26
Szybko i sprawnie, dziękuję, gorąco polecam.
C...0 2023-10-17 21:25
NASA Stacja Pogody Pogodowa WSP1300 - pierwszy egzemplarz wskazywał błędnie temperaturę i wilgotność na zewnątrz. Sprzedawca wymienił produkt. Drugi egzemplarz poprawnie wskazuje temperaturę, ale wskazania wilgotności są zawyżone o około 10-15%. Poza tym urządzenie nie ma radiowego ustawienia czasu DCF, co dziwi w urządzeniu NASA, gdy tymczasem zwykłe zegary ścienne często wyposażone są w tę funkcję. Trzeba jednak przyznać, ze urządzenie jest bardzo estetyczne, radio stereo dobrze odbiera.
XREC KODAK ROTIN AGFAPHOTO POLAROID HP ULANZI ALLEGRO
Kontakt

Poniedziałek – Piątek
9:00 - 16:00

Tel/fax. +48 65 512 06 03

E-mail:
sklep@systembank.pl


Opinie

2023-12-02 19:51

Bardzo szybko wysłane do paczkomatu i zamówiony statyw do oświetlenia tak jak w opisie i dobrej jakości . Polecam !

2023-12-01 09:01

Sprawna realizacja. Przedmiot zgodny z opisem.
* UWAGA! Twoja przeglądarka internetowa nie obsługuje języka javascript. Strona nie będzie działała prawidłowo!
Aby rozwiązać ten problem, musisz włączyć obsługę tego języka w opcjach swojej przeglądarki.