Strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania. x

Produkty

+POLAROID - KAMERY CUBE
 
+POLAROID - APARATY
 
+POLAROID - WKŁADY/AKCESORIA
 
+POLAROID - ŻARÓWKI LED
 
+POLAROID - DRUKARKI 3D
 
+KODAK - APARATY / DRUKARKI / PROJEKTORY
 
+KODAK / AKCESORIA
 
+PAPERANG - DRUKARKI BLUETOOTH
 
+LOMOGRAPHY - APARATY
 
+DRONY I AKCESORIA
 
+ENDOSKOPY / MIKROSKOPY
 
+CZUJNIKI SMOGU / PYŁOMIERZE
 
+STACJE POGODY
 
+WYPOSAŻENIE DOMU
 
+FOTOPUŁAPKI - Kamery Leśne
 
+KAMERY SPORTOWE i akcesoria
 
+Akcesoria do Nintendo Switch
 
+Akcesoria do XBOX / PlayStation
 
+Akcesoria do kamer GoPro i SJCAM
 
+Akcesoria do smartfonów / telefonów
 
+Akcesoria do FUJIFILM INSTAX
 
+Adaptery bagnetowe
 
+Adaptery na M42
 
+Akcesoria czyszczące
 
+Akcesoria do filmowania
 
+Akcesoria do lamp błyskowych
 
+Akcesoria wodoszczelne
 
+Akcesoria samochodowe
 
+Akumulatory
 
+Baterie do laptopów
 
+Battery Grip
 
+Blendy
 
+Czasopisma foto
 
+Czyszczenie matrycy
 
+Czytniki kart / Huby
 
+Dekielki
 
+Dyfuzory / odbłyśniki
 
+Filtry UV
 
+Filtry polaryzacyjne CPL
 
+Filtry efektowe
 
+Filtry kwadratowe 84.5mm
 
+Filtry Cokin P
 
+Zestawy filtrów
 
+Futerały
 
+Gimbale i akcesoria
 
+Głośniki Bluetooth
 
+Kable USB / AV do aparatów i kamer
 
+Karty pamięci
 
+Kamery IP
 
+Konwertery WIDE
 
+Klawiatury
 
+Lampy błyskowe
 
+Lampy LED / Pierścieniowe
 
+Ładowarki
 
+Makro - akcesoria
 
+Mikrofony
 
+Muszle Oczne / Wizjery
 
+Ochrona LCD
 
+Obudowy / opakowania
 
+Osłony przeciwsłoneczne
 
+Paski nadgarstkowe
 
+Paski na szyję
 
+Pendrivery / Pamięci Flash USB
 
+Piloty
 
+PowerBanki
 
+Projektory / akcesoria
 
+Statywy / Monopody
 
+Zestaw Statyw + Torba fotograficzna
 
+Głowice statywowe
 
+Studio - osprzęt
 
+Szkatułki / Kufereki na Zegarki / Biżuterię
 
+Torby / plecaki fotograficzne
 
+Tulejki / Redukcje
 
+Tablice suchościeralne
 
+Wężyki spustowe
 
+Zestawy akcesoriów
 
+Zegarki SmartWatch
 
+Pozostałe akcesoria

Produkty archiwalne

Opinie o firmie

Wybrane opinie o firmie SystemBank użytkowników aukcji Allegro.


M...a 2019-09-22 19:40
Wszystko ok Szybko i sprawnie zgodnie z opisem polecam
m...0 2019-09-22 19:01
Szybka wysyłka. Dobrej jakości przedmioty
p...1 2019-09-22 17:14
Wszystko super.POLECAM
w...3 2019-09-21 08:02
Osłona miała być firmy JJC. Niestety został przysłany inny zamiennik, który na innej aukcji sprzedawcy widnieje jako tańszy. Z uwagi na cenę nie warto tego odsyłać.
a...i 2019-09-20 19:35
filtry f-my seagull są super. nie pierwszy zakup od tego Sprzedawcy. polecam jak zawsze.
j...z 2019-09-20 13:52
Rzetelny sprzedawca godny polecenia.
P...2 2019-09-20 10:50
Rewelacja, polecam :)
u...k 2019-09-19 21:35
Statyw nie spełnia moich oczekiwań, zmylił mnie opis nagłówka "Statyw elasyczny DUŻY.." Poniżej mniejszymi literami było już opisane przeznaczenie na 325g. Mój błąd stąd ocena pozytywna ale niesmak opisu i produktu pozostaje
k...i 2019-09-19 15:50
Sprzedawca godny polecenia ale uchwyt wątpliwej jakości jak na moje potrzeby.
g...1 2019-09-19 13:55
Super na 100% polecam
R...z 2019-09-19 13:17
Wszystko w najlepszym porządku. Statyw dobrej jakości. Zaślepki i pozostałe elementy wykonane z dobrej jakości materiałów. wszystko pasuje jak powinno. Sprawdza się w terenie. Paczka dotarła dokładnie wtedy gdy się spodziewałem i była dobrze zabezpieczona.
I...e 2019-09-18 22:53
Radiowy wyzwalacz jak najbardziej działa z aparatami Panasonic i to mnie cieszy :)
b...a 2019-09-18 12:32
Super! Wszystko! Polecam!!!
b...i 2019-09-18 10:48
I tym razem 5/5 gwiazdek. Świetny Sprzedawca! Polecam!
K...B 2019-09-18 10:17
Wszystko OK, polecam. :)
m...k 2019-09-18 09:47
Wszystko bez zarzutów. Polecam
x...x 2019-09-17 21:38
produkt zgodny z opisem, szybka wysyłka
P...1 2019-09-17 19:23
Profesjonalna obsługa, polecam.
d...2 2019-09-17 14:31
Jestem bardzo zadowolony z zakupu w tej firmie .Zakup zgodny z opisem .Szybka dostawa.
p...9 2019-09-17 09:16
Towar zgodny z opisem. Polecam sprzedającego
A...9 2019-09-17 07:07
Wszystko w porządku polecam tego Allegrowicza.
r...8 2019-09-16 23:30
Jeden element mojej przesyłki został uszkodzony w transporcie, zadzwoniłem do sprzedawcy, wystarczyło wysłać maila ze zdjęciem i sprawa załatwiona, bardzo miła obsługa, uszkodzony przedmiot został wysłany tego samego dnia, szybka dostawa, polecam :)
k...8 2019-09-16 17:59
Super POZYTYW. Dziękuję. Bateria działa i trzyma lepiej jak w oryginale.
a...9 2019-09-16 16:49
Bez uwag. Koszt przesyłki zbyt duży w proporcji do wartości kupionych przedmiotów.
B...1 2019-09-16 10:57
Grunt to zadowolony klient!Pozdrawiam!
M...n 2019-09-16 09:30
Towar dokładnie taki jak w opisie dotarł do mnie błyskawicznie. Wszystko w jak najlepszym porządku. Oby zakupy u wszystkich wyglądały tak jak tu !! Wielkie dzięki - MEGAPOZYTYW - będę zawsze z wielką przyjemnością wracał do Was na kolejne zakupy !! POLECAM !!!
L...6 2019-09-15 21:14
Super statyw. Niedostępny gdzie indziej. Idealny dla turystyki.
w...b 2019-09-15 20:48
Polecam, choć wysokość troszkę niższa niż w opisie
j...0 2019-09-15 20:35
Bardzo dobry pokrowiec na aparat Olympus pen 8.
p...c 2019-09-15 19:14
Wykonane z dobrych materiałów, filtr czysty. Polecam sprzedawcę i jego ofertę. Z resztą kolejny zakup z którego jestem zadowolony :)
p...k 2019-09-15 15:33
100% satysfakcji polecam
A...t 2019-09-15 09:15
Bardzo udana transakcja a towar pierwsza klasa. Zdecydowanie polecam.
T...N 2019-09-14 23:25
Ramka średnio pasuje. Musisz mieć trochę siły aby wcisnąć w oryginalne GoPro4
b...a 2019-09-14 11:59
Jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim tego sprzedawcę. Szybko, sprawnie i solidnie. Będę do Was wracać. Pozdrawiam
m...1 2019-09-13 23:44
aparat okazał się wadliwy.. zdjęcia też nie były dobrej jakości. jednak stosunkowo szybko i bezproblemowo otrzymałam zwrot gotówki
m...3 2019-09-13 16:05
Transakcja przebiegła pomyślnie. Super kontakt. Szybka wysyłka. Przedmiot zgodny z opisem aukcji. Dziękuję i polecam zakupy
a...2 2019-09-13 15:18
Pełny profesjonalizm. Nic tylko pogratulować...
k...w 2019-09-13 11:13
Transakcja przebiegła pomyślnie polecam wszystkim
C...6 2019-09-13 09:24
Szybko o czasie dobry kontakt ze sprzedającym.
g...6 2019-09-12 21:42
Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem. Polecam sprzedającego w 100 % !!!
F...4 2019-09-12 20:20
Błyskawiczna wysyłka towaru. Polecam.FET 6564
p...2 2019-09-12 15:12
Polecam sprzedawcę. To moje kolejne zakupy i jak poprzednie wszystko OK.
C...3 2019-09-12 10:44
super sprzedawca. Polecam
K...1 2019-09-12 09:41
Sprawnie i szybko. Polecam.
p...o 2019-09-12 03:33
Błyskawiczna wysyłka, świetna obsługa. Polecam! :)
A...2 2019-09-11 22:54
Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka
m...1 2019-09-11 22:44
Profesjonalne podejście do klienta. POLECAM !!!
B...b 2019-09-11 19:11
Serdecznie polecam ;)
C...4 2019-09-11 18:22
Gorąco polecam. Jeśli chcecie wiedzieć jak powinna wyglądać wzorcowa transakcja kupcie coś u Tego Sprzedawcy!
k...b 2019-09-11 17:41
Zamówiony produkt nie do końca zgadzał się z opisem, jednak po zgłoszeniu problemu sprzedający bardzo szybko skontaktował się w celu zamiany na odpowiedni produkt. Przysłany został kurier, który odebrał poprzedni produkt i przywiózł kolejny. Bardzo profesjonalne podejście sprzedającego. Oby więcej takich allegrowiczów.
XREC KODAK GARY FONG ROTIN MATIN POLAROID ALLEGRO
Kontakt

Poniedziałek – Piątek
9:00 – 16:00

Tel. +48 65 512 06 03

E-mail:
zakupy@systembank.pl


Opinie

2019-09-22 19:40

Wszystko ok Szybko i sprawnie zgodnie z opisem polecam

2019-09-22 19:01

Szybka wysyłka. Dobrej jakości przedmioty
* UWAGA! Twoja przeglądarka internetowa nie obsługuje języka javascript. Strona nie będzie działała prawidłowo!
Aby rozwiązać ten problem, musisz włączyć obsługę tego języka w opcjach swojej przeglądarki.