Strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania. x

Produkty

+KODAK
+AGFAPHOTO
+HP
+Lornetki
+Środki Ochrony Zdrowia
+Kamery / Aparaty / Drukarki
+Konsole TV i akcesoria
+Akcesoria Gamingowe
+Aparaty natychmiastowe i akcesoria
+Kamery Sportowe i Akcesoria
+Drony i Akcesoria
+MIKROFONY / Akcesoria Audio
+Telefony i akcesoria
+Akcesoria Fotograficzne
+Akcesoria VIDEO
+Studio Fotograficzne
+WYPOSAŻENIE DO DOMU / FIRMY
+Zabawki dla dzieci
+EASYPIX

Opinie o firmie

Wybrane opinie o firmie SystemBank użytkowników aukcji Allegro.


D...a 2021-06-23 16:07
Wszystko zgodne z opisem i zdjęciami. Szybka realizacja zamówienia. Serdecznie polecam :)
S...z 2021-06-23 05:54
szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, towar zgodny z opisem.
K...y 2021-06-22 23:03
Obsługa klienta na najwyższym poziomie.
C...9 2021-06-22 13:20
Udany prezent na komunię. Polecam
w...n 2021-06-21 17:20
Fajne podejście do klienta, klasa.
b...l 2021-06-21 14:11
wszystko w porządku. dzięki.
G...T 2021-06-21 11:13
Szybko, sprawnie i bez zarzutu, ekspresowa obsługa, Polecam!
a...4 2021-06-21 09:05
Pomyłka w wysyłce, dostałem coś innego niż zamawiałem. Sprawa została szybko i sprawnie wyjaśniona.
Z...k 2021-06-21 08:45
Wszystko gra - mikrofon bardzo poprawia jakość dźwięku. Niedrogi ale wystarczający. Nie wiem jak sprawdzi się na wietrze ale w pomieszczeniach jest ok.
m...a 2021-06-20 15:07
Polecam, transakcja i produkt bez zastrzeżeń - córka zachwycona
M...k 2021-06-20 13:39
Szybka wysyłka, solidnie zapakowane.
a...2 2021-06-20 10:45
nie ma się do czego doczepić wszytko OK
k...4 2021-06-20 09:23
Spodziewałem się czegoś lepszego za tą cenę
z...o 2021-06-19 11:13
Kredki idealne ,wnusia w pełni szczęścia,duża gama kolorów,nie łamią się po prostu super .Polecam
J...3 2021-06-18 20:42
Zdecydowanie polecam! Szybka wysyłka, wszystko zgodnie z zamówieniem, miły i rzetelny kontakt! W komplecie osłon brakowało elementu, który został ekspresowo dosłany. Wielki plus!!!
m...f 2021-06-18 12:19
Bardzo szybko i wszystko zgodnie z opisem. :)
C...7 2021-06-17 19:35
Wszystko super, super kontakt!
b...t 2021-06-17 19:06
HIPER POZYTYW!!! Pełen profesjonalizm, transakcja szybka i bezproblemowa. Esencja solidności i uczciwości, wzorowe partnerstwo w aukcji, komunikatywność na najwyższym poziomie. Towar zgodny z opisem, doskonały jakościowo. Szczerze polecam kontrahenta!!!
x...2 2021-06-17 19:00
Bardzo miła obsługa.Polecam tego sprzedawcę.
E...a 2021-06-17 16:35
Polecam ekspresowa wysyłka
C...5 2021-06-17 16:21
Polecam. Szybko miło i przyjemnie.
M...A 2021-06-17 12:20
Szybka wysyłka! Towar super. Serdeczne polecam sprzedającego!
m...7 2021-06-17 09:28
bardzo szybka wysyłka oraz kontakt ze sprzedającym co jest dla mnie ważne. Jestem bardzo zadowolona z soczewek tym razem zakupiłam poprawne :) z czystym sumieniem polecam
a...i 2021-06-16 17:07
pomimo sprzeczki i pomyłki podczas wydania towaru do wysyłki sprzedawca wysłał zamówienie na swój koszt do holki towar i sprzedawca godny polecenia
v...s 2021-06-16 14:11
szybko i bezproblemowo. dziękuję
w...1 2021-06-16 07:55
Polecam każdemu, szybka bezproblemowa wysyłka :)
D...n 2021-06-15 20:38
Dostawa szybka i bezproblemowa. Towar zgodny z opisem.
m...d 2021-06-15 20:09
Imitacja karbonu a nie karbon, ale walizka bardzo dobra
4...s 2021-06-15 19:54
prezent na komunię, bardzo udany
m...o 2021-06-14 17:35
Świetna jakość jak na tę cenę. Nie jeden topowy statyw nie dawał rady pod moim nikonem, a ten daje :)
C...9 2021-06-14 15:10
Jestem bardzo zadowolony z zakupów od tego sprzedającego. Omyłkowo otrzymałem inny case niż ten który zamawiałem. Po zgłoszeniu sprawy tego samego dnia wysłano do mnie odpowiedni z wymianą. Obsługa sklepu na 5+! :)
k...m 2021-06-14 13:39
Wszystko super sprawnie. Polecam!
j...g 2021-06-13 21:13
wszystko mega super polecam
H...i 2021-06-13 18:42
Dziękuję za wzorową transakcję. Gorąco polecam tego Allegrowicza
B...n 2021-06-13 12:00
Błyskawiczna wysyłka, szybko i sprawnie.
m...g 2021-06-12 18:13
Wysyłka ekspresowa, album fajny, ale ramki nie warte swojej ceny. Ramki wykonane z kartonu, mogłyby być plastikowe. Szkoda, że nie było takiej informacji w opisie. Mimo wszystko polecam sprzedawcę.
m...6 2021-06-12 11:25
Wszystko się zgadza, szybka wysyłka, polecam :)
C...5 2021-06-12 06:49
zamóiłem, zapłaciłem i dostałem towar. zupełna nowość w dziedzinie handlu. super!!!
M...9 2021-06-11 20:30
Super obsługa, polecam
a...l 2021-06-11 13:48
Bezproblemowa transakcja. Towar zgodny z opisem. Polecam!
M...n 2021-06-11 12:30
Doskonały kontakt, bardzo szybko.
w...7 2021-06-11 09:50
Polecam sprzedawcę, szybko I sprawnie
K...k 2021-06-10 20:13
Szybko, sprawnie. Wszystko ok
J...4 2021-06-10 15:47
Szybko i sprawnie. Super sprzęt w niskich cenach - POLECAM
J...7 2021-06-10 12:31
Towar bardzo kiepskiej jakości. Można kupić lepszej jakości i taniej.
w...t 2021-06-10 01:07
Od lat tu kupuję - solidnie, sprawnie, idealny kontakt - polecam !!!
m...3 2021-06-09 20:25
Gorąco polecam sprzedawcę! Wielokrotnie robiłam tu zakupy i zapewne te nie były ostatnie.
b...s 2021-06-09 18:58
Szybka wysyłka, dobry kontakt. Gorąco polecam
c...6 2021-06-09 16:59
szybko I sprawnie polecam.
B...9 2021-06-09 14:43
Bardzo miła i szybka obsługa. POLECAM!!!
XREC KODAK ROTIN MATIN POLAROID LENOVO ULANZI ALLEGRO
Kontakt

Poniedziałek – Piątek
9:00 – 16:00

Tel. +48 65 512 06 03

E-mail:
zakupy@systembank.pl


Opinie

2021-06-23 16:07

Wszystko zgodne z opisem i zdjęciami. Szybka realizacja zamówienia. Serdecznie polecam :)

2021-06-23 05:54

szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, towar zgodny z opisem.
* UWAGA! Twoja przeglądarka internetowa nie obsługuje języka javascript. Strona nie będzie działała prawidłowo!
Aby rozwiązać ten problem, musisz włączyć obsługę tego języka w opcjach swojej przeglądarki.