Strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania. x

Produkty

+KODAK
+AGFAPHOTO
+Środki Ochrony Zdrowia
+EASYPIX
+Kamery / Aparaty / Drukarki
+Konsole TV i akcesoria
+Akcesoria Gamingowe
+Aparaty natychmiastowe i akcesoria
+Kamery Sportowe i Akcesoria
+Drony i Akcesoria
+MIKROFONY / Akcesoria Audio
+Telefony i akcesoria
+Akcesoria Fotograficzne
+Akcesoria VIDEO
+Studio Fotograficzne
+WYPOSAŻENIE DO DOMU / FIRMY
+Zabawki dla dzieci

Opinie o firmie

Wybrane opinie o firmie SystemBank użytkowników aukcji Allegro.


z...7 2021-04-12 17:12
Polecam. Bardzo fajna torba-pokrowiec do tego osłona przeciwdeszczowa super.
h...8 2021-04-12 14:49
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, doradza dobranie produktu do potrzeb
c...1 2021-04-12 10:14
Błyskawiczna dostawa. Polecam.
i...a 2021-04-12 09:38
Szybka i bezproblemowa wysyłka. Bardzo polecam!
R...t 2021-04-11 21:38
Powinna być informacja, że w statywach są śruby niefilmowego standardu.
K...9 2021-04-11 21:31
Ekspresowo, jak zwykle :)
c...k 2021-04-11 20:42
Polecam. W dobrej cenie, skutecznie wyczyściłem (przedmuchałem) wnętrze, obiektyw i LCD lustrzanki
r...3 2021-04-11 20:24
Bardzo delikatny ale tez i poręczny spełnia swoje zadanie
S...1 2021-04-11 18:56
Towar zgodny z opisem, gorąco polecam
p...s 2021-04-11 12:14
Szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem. Jak najbardziej polecam.
R...7 2021-04-10 20:36
Super sprzedawca , szybko sprawnie i bezproblemowo tak trzymać 100% pozytyw
w...1 2021-04-10 08:38
Szybko i sprawnie. Blokada pasuje idealnie. Polecam
k...6 2021-04-09 23:56
Bardzo dobre londowisko, samorozkladajace się. Polecam idealny rozmiar.
M...t 2021-04-09 13:34
Super jakość w tej cenie, polecam
f...s 2021-04-09 12:40
Wszystko super w porządku. W pierwszej wysyłce towar miał lekki defekt, ale allegrowicz stanął na wysokości zadania i dostarczył kolejny egzemplarz bez żadnych skaz. Bardzo dobry kontakt, profesjonalne podejście do sprawy. Bardzo mocno polecam!!!
s...a 2021-04-09 10:51
co chciałem to miałem
N...y 2021-04-09 10:42
Solidny konrahent, szybka i bezproblemowa reklamacja
P...2 2021-04-08 22:54
Dostałem wszystko co było w opisie... czyści.
g...c 2021-04-08 19:02
Dziękuję za udaną i profesjonalne przeprowadzoną transakcje. POLECAM
J...a 2021-04-08 16:54
Mogę polecić go każdemu kto zajmuje się fotografią amatorsko lub profesjonalnie ze względu na uniwersalność, jakość wykonania i niską wagę. Świetny statyw, w dodatku za rozsądne pieniądze. Produkt, o którym można zdecydowanie powiedzieć WOW . OK, dość gadania, czas wyruszyć na łowy.
w...2 2021-04-08 16:45
Wszystko zgodnie z opisem. Polecam :)
L...e 2021-04-08 13:49
Ideał ! Polecam naprawde
s...e 2021-04-08 11:57
Pozytywnie oceniam, ale chyba trzeci raz szukam obiecanego w ofercie tajemniczego bonusa i znaleźć nie mogę. Może opakowanie nim jest?
s...t 2021-04-08 11:56
SZYBKA DOSTAWA TOWAR 1 KLASA , A SZCZEGÓLNIE POLECAM ZESTAW FILTRÓW 4w1 BO FILTRY SĄ NAPRAWDĘ ŚWIETNE
D...3 2021-04-08 11:38
Błyskawiczna realizacja zamówienia.
C...8 2021-04-08 09:43
Albumy super. Pokrowiec bardzo przydatny
r...6 2021-04-08 00:28
Bardzo solidny kontrahent - POLECAM OK
C...9 2021-04-07 19:55
towar wysokiej jakości, dostawa terminowa, działa bez zarzutu. Polecam
P...i 2021-04-07 17:18
Kto szuka dobry akumulator do aparatu Sony, kupowac u Systembank! Akumulator Super! Ladowarka też Super! Jestem zadowolony! Polecam!
f...5 2021-04-07 13:39
Produkt zgodny z opisem. Cena standardowo niewysoka. Wysyłka szybka w bezpiecznym opakowaniu. Polecam sprzedawcę.
F...T 2021-04-07 10:15
Mega szybko i sprawnie!!!
N...x 2021-04-07 08:51
Kolejny zakup. Szybko, dobrze zapakowane, zgodnie z opisem.
C...1 2021-04-06 17:24
Bardzo szybka wysyłka, stały kontakt, towar w pełni zgodny z opisem, dziękuję i polecam!
o...a 2021-04-06 15:43
Małe opóźnienie wysyłki. Poza tym wszystko ok.
b..._ 2021-04-06 14:42
Dwie sztuki foli w paczce. 3 raz ją kupuje. folia na innych aparatach trzyma . Trzeba docinać ale ważna ochrona.
R...1 2021-04-06 13:57
Błyskawiczna dostawa, towar dobrze zapakowany zgodny z zamówieniem. Polecam
a...a 2021-04-06 10:51
wystąpił problem ale w tempie ekspresowym został rozwiązany
E...j 2021-04-06 07:38
Błyskawiczna dostawa. Wszystko jak w opisie.
e...l 2021-04-06 07:13
Rewelacyjny produkt. Gorąco polecam
c...e 2021-04-06 06:39
Wszystko doskonale. Polecam
b...7 2021-04-03 16:01
Szybko sprawnie i bezproblemowo
M...A 2021-04-03 10:00
Ekspresowa wysyłka, fachowy opis, towar zapakowany bardzo dobrze.
n...h 2021-04-03 00:06
Szybka i bezproblemowa transakcja. Polecam.
P...k 2021-04-02 22:23
Nie mam żadnych zastrzeżeń. Jak za tą cenę do amatorskiej zabawy w makro super. Można kupować pierścienie pośrednie za 200-250 i tracić światło, można kupić konwerter za 250 kosztem dużej winiety i cropa obrazka, a można kupić takie tanie soczewki za 80.
t...4 2021-04-02 12:13
ok polecam wszystkim
m...3 2021-04-02 07:33
zakup bezproblemowy a wysyłka wprost błyskawiczna! na drugi dzień był u mnie. jestem bardzo zadowolona z obsługi
C...8 2021-04-01 19:24
Przesyłka ekspresowa. Dobre ceny. Dobra jakość. Polecam!
r...q 2021-04-01 12:37
Wszystko jak w opisie.
x...o 2021-03-31 23:11
Wszystko szybko i sprawnie produkt superjakosc. POLECAM SPRZEDAJACEGO :)
C...6 2021-03-31 14:15
Transakcja przebiegła wzorowo. Serdecznie polecam
XREC KODAK ROTIN MATIN POLAROID LENOVO ULANZI ALLEGRO
Kontakt

Poniedziałek – Piątek
9:00 – 16:00

Tel. +48 65 512 06 03

E-mail:
zakupy@systembank.pl


Opinie

2021-04-12 17:12

Polecam. Bardzo fajna torba-pokrowiec do tego osłona przeciwdeszczowa super.

2021-04-12 14:49

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, doradza dobranie produktu do potrzeb
* UWAGA! Twoja przeglądarka internetowa nie obsługuje języka javascript. Strona nie będzie działała prawidłowo!
Aby rozwiązać ten problem, musisz włączyć obsługę tego języka w opcjach swojej przeglądarki.