Strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania. x

Produkty

+POLAROID - KAMERY CUBE
 
+POLAROID - APARATY
 
+POLAROID - WKŁADY/AKCESORIA
 
+POLAROID - ŻARÓWKI LED
 
+POLAROID - DRUKARKI 3D
 
+KODAK - APARATY / DRUKARKI / PROJEKTORY
 
+KODAK / AKCESORIA
 
+LOMOGRAPHY - APARATY
 
+DRONY I AKCESORIA
 
+ENDOSKOPY / MIKROSKOPY
 
+CZUJNIKI SMOGU / PYŁOMIERZE
 
+STACJE POGODY
 
+WYPOSAŻENIE DOMU
 
+FOTOPUŁAPKI - Kamery Leśne
 
+KAMERY SPORTOWE i akcesoria
 
+Akcesoria do Nintendo Switch
 
+Akcesoria do kamer GoPro i SJCAM
 
+Akcesoria do smartfonów / telefonów
 
+Akcesoria do FUJIFILM INSTAX
 
+Adaptery bagnetowe
 
+Adaptery na M42
 
+Akcesoria czyszczące
 
+Akcesoria do filmowania
 
+Akcesoria do lamp błyskowych
 
+Akcesoria wodoszczelne
 
+Akcesoria samochodowe
 
+Akumulatory
 
+Baterie do laptopów
 
+Battery Grip
 
+Blendy
 
+Czasopisma foto
 
+Czyszczenie matrycy
 
+Czytniki kart
 
+Dekielki
 
+Dyfuzory / odbłyśniki
 
+Filtry UV
 
+Filtry polaryzacyjne CPL
 
+Filtry efektowe
 
+Filtry kwadratowe 84.5mm
 
+Filtry Cokin P
 
+Zestawy filtrów
 
+Futerały
 
+Gimbale i akcesoria
 
+Głośniki Bluetooth
 
+Kable USB / AV do aparatów i kamer
 
+Karty pamięci
 
+Kamery IP
 
+Konwertery WIDE
 
+Klawiatury
 
+Lampy błyskowe
 
+Lampy LED / Pierścieniowe
 
+Ładowarki
 
+Makro - akcesoria
 
+Mikrofony
 
+Muszle Oczne / Wizjery
 
+Ochrona LCD
 
+Obudowy / opakowania
 
+Osłony przeciwsłoneczne
 
+Paski nadgarstkowe
 
+Paski na szyję
 
+Pendrivery / Pamięci Flash USB
 
+Piloty
 
+PowerBanki
 
+Projektory / akcesoria
 
+Statywy / Monopody
 
+Zestaw Statyw + Torba fotograficzna
 
+Głowice statywowe
 
+Studio - osprzęt
 
+Szkatułki / Kufereki na Zegarki / Biżuterię
 
+Torby / plecaki fotograficzne
 
+Tulejki / Redukcje
 
+Tablice suchościeralne
 
+Wężyki spustowe
 
+Zestawy akcesoriów
 
+Zegarki SmartWatch
 
+Pozostałe akcesoria

Produkty archiwalne

Opinie o firmie

Wybrane opinie o firmie SystemBank użytkowników aukcji Allegro.


_..._ 2019-05-21 22:52
jest ok jestem zadowolony polecam
C...6 2019-05-21 20:18
Polecam, bardzo miła obsługa, wszystkie wątpliwości rozstrzygane na korzyść kupującego, pozdrawiam
g...1 2019-05-21 20:12
Bardzo szybki i profesjonalny kontakt + ekspresowa wysyłka towaru.Szczerze polecam !
t...l 2019-05-21 10:31
Po mimo problemów, wszystko załatwione ok. Polecam
f...i 2019-05-21 09:12
Polecam sprzedającego. Szybka wysyłka
w...3 2019-05-20 17:07
Szybka dostawa produkt zgodny z opisem
F...3 2019-05-20 17:03
Wszystko idealnie i szybko. Bardzo dziękuję ;)
j...l 2019-05-20 10:58
Serdecznie dziękuję, wszystko w najlepszym porządku, polecam wszystkim tę Firmę Jędrzej G.
t...l 2019-05-19 21:21
Wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo polecam.
Z...M 2019-05-19 17:46
Mozna kupować Towar zgodny z opisem szybka dostawa
S...7 2019-05-19 10:16
Osłona obiektywu jest luźna.
h...1 2019-05-18 19:15
Sprzedającego oceniam pozytywnie. Profesjonalna obsługa, Jedynie koszt przesyłki kurierskiej jest zbyt wysoki.
j...z 2019-05-18 12:39
Wszystko zgodnie z opisem i bezproblemowo.
b...t 2019-05-17 21:54
Transakcja przebiegła pomyślnie! Towar zgodny z opisem! Polecam!
S...k 2019-05-17 19:52
Szybko sprawnie i profesjonalnie - polecam.
D...5 2019-05-17 16:38
Dostawa expres. Gilotyna jeszcze nie sprawdzona.
d...t 2019-05-17 11:55
Polecam. Szybko, sprawnie. Wszystko zgodnie z opisem.
N...1 2019-05-17 11:39
Serdecznie polecam sprzedającego. Wszystko zgodne z opisem, sprawnie i bezproblemowo. Pozdrawiam.
M...3 2019-05-17 08:56
Doskonała obsługa klienta. Towar najwyższej jakości.
C...1 2019-05-17 08:24
Fajny gadżet dla fanów grania na telefonie. Przedmiot zgodny z opisem, expresowe wysyłka. Polecam !!
S...T 2019-05-16 19:12
wszystko gra ,polecam
t...k 2019-05-16 17:06
rezygnacja z zakupu na moje życzenie poza tym wszystko ok na 5 gwiazdek
i...4 2019-05-16 14:05
Na 100 % polecam, wszystko zgodne z oczekiwaniami, szybka wysyłka za co bardzo dziękuję. Życzę sukcesów i pozdrawiam :)
C...7 2019-05-16 13:04
Mylący opis produktu sugerujący, że do produktu dołączone są dwie baterie, tak jak w przypadku GoPro.
w...a 2019-05-16 07:54
Super Sprzedawca ! Wszystko zgodne z zamówieniem, szybko i sprawnie.
r..._ 2019-05-15 19:32
Sprawnie i barrrdzo szybko,polecam.
X...m 2019-05-15 18:57
Wszystko w najlepszym porządku. Towar zgodny z opisem i dopasowany. Szybka wysyłka. Polecam!
p...4 2019-05-15 18:23
Wszystko OK. Polecam !!
z...6 2019-05-15 07:18
świetna rzecz do ochrony mojej kamerki
s...e 2019-05-14 22:45
Kolejny raz udane zakupy. Zdecydowanie POLECAM.
m...a 2019-05-14 20:57
po prostu rewelacja serdecznie polecam
j...6 2019-05-14 19:51
Szybko, sprawnie, profesjonalnie :) Polecam w 100%
E...2 2019-05-14 18:49
Dobry i tani produkt.
x...x 2019-05-14 11:06
Super udana transakcja ! Wszystko baaaardzo szybko ! po 2 dniach moge cieszyc sie przesylka. Polecam !
F...I 2019-05-14 09:37
Błyskawiczna dostawa, towar zgodny z opisem POLECAM!
s...a 2019-05-14 09:27
Pilot idealnie pracuje z aparatem. Szybka realizacja zamówienia. Polecam
K...8 2019-05-13 19:24
Blenda i filtr ok, natomiast soczewska makro straszna chińszczyzna, nie jest dobra jakościowo, ma dużo abberracji. Nie zwracam, ponieważ fakt faktem to groszowa sprawa.
B...8 2019-05-13 18:58
Świetny plecak, jakość i cena super a jeszcze dostałem większy jak był w zamówieniu 30l na 40l za tą samą cenę. Polecam w 100%
l...n 2019-05-13 13:55
Drobne opóźnienie wysyłki zostało wyjaśnione poprzez kontakt ze sprzedającym.
H...k 2019-05-13 12:06
Wszystko jak najbardziej ok POLECAM !!!!!!
C...9 2019-05-13 11:01
Znakomita transakcja, polecam sprzedawcę!
d...a 2019-05-13 10:43
Transakcja przebiegła pomyślnie, bardzo szybko i sprawnie. Wszystko w jak najlepszym porządku. Przesłany produkt zgodny z opisem. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Jak najbardziej godny polecenia kontrahent.
h...6 2019-05-12 23:13
sympatyczny i konkretny Sprzedawca. Polecam !
a...k 2019-05-12 21:43
Ekspresowa dostawa. Produkt zgodny z opisem w 100%. Zdecydowanie warto skorzystać z oferty Sprzedawcy!
e...l 2019-05-12 20:58
Super statyw. Stabilny. Szybka wysyłka. Polecam sprzedawcę.
k...a 2019-05-12 19:24
Wszystko super. Bardzo szybka wysyłka. produkt wart swojej ceny
m...2 2019-05-12 17:30
średniej jakości softbox statywy nieco mało stabilne jak na tak duży softbox to moje może indywidualne może odczucia. Na plus mobilność zestawu. Żarówka jedna niestety ruchoma stopka względem szkła- wg obsługi można wymienić ale nie skorzystałem z tej opcji - koszt nadania przesyłki czas -łatwiej zamówić nową - może tym razem przyjdzie w całości
o...7 2019-05-12 14:49
Błyskawiczna transakcja. Gorąco polecam.
M...t 2019-05-12 14:40
Szybka wysyłka. Produkt zgodny z opisem. Dziękuję za udaną transakcję. Pozdrawiam :)
K...p 2019-05-12 10:54
Bardzo profesjonalnie.
XREC KODAK GARY FONG ROTIN MATIN POLAROID ALLEGRO
Kontakt

Poniedziałek – Piątek
9:00 – 16:00

Tel. +48 65 512 06 03

E-mail:
zakupy@systembank.pl


Opinie

2019-05-21 22:52

jest ok jestem zadowolony polecam

2019-05-21 20:18

Polecam, bardzo miła obsługa, wszystkie wątpliwości rozstrzygane na korzyść kupującego, pozdrawiam
* UWAGA! Twoja przeglądarka internetowa nie obsługuje języka javascript. Strona nie będzie działała prawidłowo!
Aby rozwiązać ten problem, musisz włączyć obsługę tego języka w opcjach swojej przeglądarki.