Strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania. x

Produkty

+KODAK
+AGFAPHOTO
+Kamery / Aparaty / Drukarki
+Konsole TV i akcesoria
+Aparaty natychmiastowe i akcesoria
+Kamery Sportowe i Akcesoria
+Drony i Akcesoria
+MIKROFONY / Akcesoria Audio
+Telefony i akcesoria
+Akcesoria Fotograficzne
+Akcesoria VIDEO
+Studio Fotograficzne
+WYPOSAŻENIE DO DOMU / FIRMY

Opinie o firmie

Wybrane opinie o firmie SystemBank użytkowników aukcji Allegro.


b...6 2020-04-07 20:55
Bardzo polecam. Obsługa miła świetnie doradzili. Polecam!!
o...i 2020-04-07 19:26
Produkt zgodny z opisem. Szybka realizacja. Wszystko OK. Polecam
e...j 2020-04-07 19:08
Stopka w porządku, polecam.
M...1 2020-04-07 18:30
muszla git. pasuje do nikona D7200
t...t 2020-04-07 15:18
Mega szybką przesyłka, bardzo dobrze zabezpieczona.
t...1 2020-04-07 15:02
Szybko, zgodnie z zamówieniem. Polecam!
K...B 2020-04-07 14:11
Wszystko bardzo dobrze. Polecam. :)
C...a 2020-04-07 14:08
Dziękuję ponownie :)
t...e 2020-04-07 00:01
Wszystko zgodne z opisem, jestem zadowolona, polecam!
n...o 2020-04-06 23:41
Prędzej jakość materiału tu gra rolę, a nie sprzedawca (który nie miał wpływu na sprzedany produkt). Jakość obsługi jest bardzo dobra, czas jak i koszt dostawy na plus. Ogólnie polecam.
K...X 2020-04-06 17:45
Przesyłka nadana super blyskawicznie, szybko dotarla, i za to duuuzy plus. Polecam
M...r 2020-04-06 14:41
Super sprzedawca, łatwy i szybki kontakt. Polecam
L...5 2020-04-06 11:34
Polecam sprzedawcę, towar zgodny z opisem oraz szybka realizacja zamówienia.
C...6 2020-04-05 21:50
Polecam Statyw super!!
C...5 2020-04-05 20:01
Często zamawiam produkty z tej aukcji niestety tym razem parasolki przyszły uszkodzone. Proszę kontrolować produkt przed wysyłka, pozdrawiam
C...5 2020-04-05 17:00
Bardzo praktyczny. Idealny do samodzielnych sesji domowych.
r...0 2020-04-04 21:53
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam, jak zwykle!
w...g 2020-04-04 18:17
Towar zgodny z opisem, szybki i pomocny kontakt ze strony sprzedającego sprawna dostawa zgodna z podanym czasem POLECAM!
C...9 2020-04-04 14:40
Myślalem że będzie 1 butelka na 300mml A trzymałem 2 butelki ta 150 mml
M...T 2020-04-04 12:08
Bardzo szybka dostawa - pomimo, a możę z powodu sytuacji. Pozdrawiam, Polecam
a...n 2020-04-04 11:55
Od SystemBanku kupiłem już wiele przedmiotów. Bardzo polecam, szeroki asortyment akcesoriów wideo.
s...y 2020-04-04 08:21
adapter eos/42mm sporadycznie wyświetla błąd połączenia. wszystko by nic, żebym nie fakt, że o połowę tańszy za 40zl takiego problemu nie ma(((
d...a 2020-04-03 20:53
Błyskawiczna wysyłka i towar zgodny z opisem. Bardzo dziękuję !
r...7 2020-04-03 18:06
To są śmigła podróbki umnie pod wpływem wiatru ocierały się o obudowę co spowodowało połamanie śmigła i w konsekwencji upadkiem drona oryginalne części nie są ani złote ani w innych kolorach są tylko czarne z siwymi paskami gdzie pudełko jest oryginalne w raz z instrukcją kupiłem te śmigła bo myślałem że są oryginalne ale się przeliczyłem moja wina trudno strata 40 złotych
A...O 2020-04-03 15:50
szybko, bezproblemowo, dziękuję
m...A 2020-04-03 15:20
Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka. Pełen profesjonalizm. Polecam
M...8 2020-04-03 14:28
Profesjonalne podejście do klienta, towar zgodny z opisem, błyskawiczna wysyłka. Polecam tego sprzedawcę
m...k 2020-04-03 11:23
Bardzo udana transakcja. Polecam
J...7 2020-04-03 09:38
Po raz kolejny zasłużony pozytyw, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, polecam!
C...a 2020-04-02 13:48
wszystko szybko i sprawnie. Towar świetny I dzięki za ściereczkę:)
A...9 2020-04-02 13:13
Wszystko zgodne z opisem. Wysyłka expressowa! Na bieżąco informacje o przesyłce. Szczerze polecam! :)
j...4 2020-04-02 11:54
Bardzo profesjonalne podejście do klienta , pojawił się mały problem został szybko rozwiązany , dlatego bardzo polecam . SUPER SPRZEDAWCA
g...o 2020-04-02 11:09
była pomyłka w kablu ale szybko zostało do mnie wysłane prawidłowe
i...a 2020-04-01 19:57
DOBRA JAKOŚĆ, NISKA CENA
m...l 2020-04-01 17:24
Polecam. Szybka i udana transakcja
s...8 2020-04-01 16:32
Wszystko w porządku, zgodne z opisem. Bezproblemowy kontakt. Paczka przyszła na czas.
f...3 2020-04-01 16:16
Towar w 100% zgodny z opisem i bardzo profesjonalne podejście do klienta - polecam gorąco tego Allegrowicza...
m...3 2020-04-01 13:24
Transakcja przebiegła pomyślnie.Polecam w 100%
f...2 2020-04-01 11:57
Wszystko super. Przesyłka pięknie i bezpiecznie zapakowana, szybka wysyłka, dobra cena, z wielką przyjemnością polecam Sprzedawcę :)
B...T 2020-04-01 09:31
szybka wysyłka miła obsługa. polecam
D...Z 2020-03-31 20:10
Błyskawiczna przesyłka, produkt zgodny z oczekiwaniem. Polecam sprzedawcę.
K...l 2020-03-31 19:40
Ekspresowa wysyłka. Szczerze polecam ten sklep.
q...k 2020-03-31 12:19
Wszystko szybko i sprawnie, polecam sprzedawcę!
m...k 2020-03-30 23:58
Polecam wszystkim Allegrowiczom.
g...5 2020-03-30 20:15
Statyw super, bardzo dobry kontakt, towar bardzo dobrze zabezpieczony. Przede wszystkim dziękuję za bardzo szybką wysyłkę. Pozdrawiam i polecam :)
P...i 2020-03-30 13:59
Bardzo szybka wysyłka!
m...0 2020-03-30 11:00
POLECAM. Szybciutko sprawnie.
h...0 2020-03-30 08:27
Wszystko sprawnie. Polecam.
m...3 2020-03-29 00:05
Polecam jak najbardziej!!!!
r...t 2020-03-28 21:04
Dobry produkt. Polecam
XREC KODAK ROTIN MATIN POLAROID LENOVO ULANZI ALLEGRO
Kontakt

Poniedziałek – Piątek
9:00 – 16:00

Tel. +48 65 512 06 03

E-mail:
zakupy@systembank.pl


Opinie

2020-04-07 20:55

Bardzo polecam. Obsługa miła świetnie doradzili. Polecam!!

2020-04-07 19:26

Produkt zgodny z opisem. Szybka realizacja. Wszystko OK. Polecam
* UWAGA! Twoja przeglądarka internetowa nie obsługuje języka javascript. Strona nie będzie działała prawidłowo!
Aby rozwiązać ten problem, musisz włączyć obsługę tego języka w opcjach swojej przeglądarki.