Strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania. x

Produkty

+KODAK
+AGFAPHOTO
+HP
+EASYPIX / StreetGlow
+Lornetki
+Środki Ochrony Zdrowia
+Kamery / Aparaty / Drukarki
+Konsole TV i akcesoria
+Akcesoria Gamingowe
+Aparaty natychmiastowe i akcesoria
+Kamery Sportowe i Akcesoria
+Drony i Akcesoria
+MIKROFONY / Akcesoria Audio
+Telefony i akcesoria
+Akcesoria Fotograficzne
+Akcesoria VIDEO
+Studio Fotograficzne
+WYPOSAŻENIE DO DOMU / FIRMY
+Zabawki dla dzieci

Opinie o firmie

Wybrane opinie o firmie SystemBank użytkowników aukcji Allegro.


j...r 2022-05-18 22:18
Mieści lustrzankę Pentaxa plus obiektyw inne drobiazgi.
G...o 2022-05-18 22:10
tak jak opisane tak jest. Wysyłka i obsługa OK
C...5 2022-05-18 20:50
Mistrzostwo świata !!!
C...0 2022-05-18 13:01
polecam, wszystko bardzo sprawnie
C...3 2022-05-18 13:00
SUPER!!! BARDZO DZIĘKUJĘ I BARDZO POLECAM!!! PEŁEN PROFESJONALIZM!!
R...A 2022-05-18 11:34
Wszystko zgodne z opisem i zdjęciem. Polecam!
C...9 2022-05-18 11:34
Jestem zadowolona z produktu. Nadaje się do Polaroida. Polecam.
m...u 2022-05-18 11:19
polecam uchwyt przydatny
a...x 2022-05-18 09:41
Super sprawny sprzedawca
m...g 2022-05-17 20:50
Towar zgodny z opisem .Szybko ,sprawnie i bezproblemowo POLECAM
Z...a 2022-05-17 14:03
Szybko i bardzo sprawnie, polecam.
k...a 2022-05-16 22:11
super statyw, bardzo funkcjonalny, wysyłka sprawna, polecam
n...0 2022-05-16 16:08
Wszystko sprawnie i bezproblemowo
m...8 2022-05-15 21:20
Wszystko w porządku. Polecam sprzedającego. Może w przyszłości zamiast koperty bąbelkowej użyje innych opakowań żeby bardziej zabezpieczyć towar.
C...9 2022-05-14 16:07
Zgodnie z opisem..niski koszt wysyłki.zakupione szybko i sprawnie.
J...2 2022-05-13 11:38
Za tę cenę wszystko ok. Warto ustabilizować stelaż jakimiś ciężarkami.
a...3 2022-05-13 11:24
Bardzo szybki czas realizacji zamówienia, gwarancja na 2 lata, zobaczymy jak będzie w użyciu.
b...1 2022-05-12 17:37
Jest ok ale minus za brak instrukcji po polsku
p..._ 2022-05-12 13:16
Przyznaję prywatny Laur Konsumenta :) Profesjonalny sprzedawca. Polecam z czystym sumieniem. 6 gwiazdek.
C...a 2022-05-12 07:13
Wszystko w najlepszym porządku. Bardzo polecam!
L...W 2022-05-11 18:20
Zupełnie inny produkt.. Nie chciałem Śmigiel 8331f bo takie już mam...
k...3 2022-05-11 11:08
Polecam! Wysoka kultura obsługi i sprawność realizacji zamówień.
s...y 2022-05-10 17:50
Szybko i sprawnie. Pasuje idealnie. Polecam.
f...e 2022-05-10 12:46
Sprawna wysyłka, wszystko ok z towarem
C...9 2022-05-10 07:28
polecam. obsługa bardzo kompetentna
n...l 2022-05-10 00:27
Transakcja wzorcowa, kupione przedmioty zgodne z opisem. Zdecydowanie polecam Sprzedającego.
w...7 2022-05-09 21:00
Tego sprzedawcę szczególnie polecam ze względu na sposób rozwiązywania problemów.
e...9 2022-05-09 19:46
Spoko polecam pasuje idealnie.
b...a 2022-05-09 09:17
Jeszcze nie testowana ale pasuje do Nikona ,wygląda super
D...S 2022-05-08 23:58
Bardzo szybka wysyłka towaru. Produkt zgodny z opisem.
C...4 2022-05-08 22:18
Bardzo szybka wysyłka, przedmiot zgodny z opisem, super na prezent
k...w 2022-05-07 22:44
Szybko zwięźle i na temat to mi się podoba :)
n...n 2022-05-07 20:12
dobra porządna KABURA. Pozdrawiam
j...l 2022-05-07 18:55
Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar zgodny z opisem, szybka realizacja.
e...a 2022-05-07 18:01
super szybko, bez problemów
C...1 2022-05-07 16:28
Wszystko super, wysoka jakość
C...4 2022-05-07 16:23
Jestem bardzo zadowolony polecam wszystkim
C...0 2022-05-07 04:32
świetny kontakt, profesjonalne podejście do klienta. polecam w 100%
C...4 2022-05-05 19:34
polecam gorąco sprzedawcę zamówiłem do 13 następnego dnia było u mnie
k...a 2022-05-05 14:26
Super kontakt, towar zgodny z opisem, szybka wysyłka
C...o 2022-05-04 16:27
wszystko super ale przydałaby się jakaś ulotka, która pozwoliłaby odseparować zbędne elementy. Dam radę, jutro próba, fajnie.
g...1 2022-05-04 12:54
Polecam, bez zastrzeżeń
l...n 2022-05-04 11:37
Sprzedawca profesjonalny, dbający o klienta. Chętny do załatwienia sprawy nawet po upływie dłuższego czasu. Nienaganny kontakt i miła obsługa. Gorąco polecam.
V...n 2022-05-04 09:09
Szybko i sprawnie zrealizowany zakup!
k...b 2022-05-03 23:44
3M VHBTM to jest żart. Taśmy mocujące nie mają żadnego nadruku że są 3M. Zwykłe no name, bez pewności ile wytrzymają. Tyle, że zamówienie dotrało.
m...n 2022-05-03 19:05
produkt zgodny z opisem. szybka dostawa. polecam
m...3 2022-05-03 07:48
Wielki pozytyw dla sprzedającego.
d...r 2022-05-02 20:38
Jakość osłon słaba,
A...p 2022-05-02 13:36
Szybko i sprawnie.POLECAM !!!
k...6 2022-05-02 12:51
Otrzymałam uszkodzony statyw jednak reklamacja przebiegła sprawnie i pomyślnie. Kontakt ze sprzedającym wzorowy.
XREC KODAK ROTIN MATIN POLAROID LENOVO ULANZI ALLEGRO
Kontakt

Poniedziałek – Piątek
9:00 - 16:00

Tel/fax. +48 65 512 06 03

E-mail:
sklep@systembank.pl


Opinie

2022-05-18 22:18

Mieści lustrzankę Pentaxa plus obiektyw inne drobiazgi.

2022-05-18 22:10

tak jak opisane tak jest. Wysyłka i obsługa OK
* UWAGA! Twoja przeglądarka internetowa nie obsługuje języka javascript. Strona nie będzie działała prawidłowo!
Aby rozwiązać ten problem, musisz włączyć obsługę tego języka w opcjach swojej przeglądarki.