Strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania. x

Produkty

+POLAROID - KAMERY CUBE
 
+POLAROID - APARATY
 
+POLAROID - WKŁADY/AKCESORIA
 
+POLAROID - ŻARÓWKI LED
 
+POLAROID - DRUKARKI 3D
 
+KODAK - APARATY / DRUKARKI / PROJEKTORY
 
+KODAK / AKCESORIA
 
+LOMOGRAPHY - APARATY
 
+DRONY I AKCESORIA
 
+ENDOSKOPY / MIKROSKOPY
 
+CZUJNIKI SMOGU / PYŁOMIERZE
 
+STACJE POGODY
 
+WYPOSAŻENIE DOMU
 
+FOTOPUŁAPKI - Kamery Leśne
 
+KAMERY SPORTOWE i akcesoria
 
+Akcesoria do Nintendo Switch
 
+Akcesoria do kamer GoPro i SJCAM
 
+Akcesoria do smartfonów / telefonów
 
+Akcesoria do FUJIFILM INSTAX
 
+Adaptery bagnetowe
 
+Adaptery na M42
 
+Akcesoria czyszczące
 
+Akcesoria do filmowania
 
+Akcesoria do lamp błyskowych
 
+Akcesoria wodoszczelne
 
+Akcesoria samochodowe
 
+Akumulatory
 
+Baterie do laptopów
 
+Battery Grip
 
+Blendy
 
+Czasopisma foto
 
+Czyszczenie matrycy
 
+Czytniki kart
 
+Dekielki
 
+Dyfuzory / odbłyśniki
 
+Filtry UV
 
+Filtry polaryzacyjne CPL
 
+Filtry efektowe
 
+Filtry kwadratowe 84.5mm
 
+Filtry Cokin P
 
+Zestawy filtrów
 
+Futerały
 
+Gimbale i akcesoria
 
+Głośniki Bluetooth
 
+Kable USB / AV do aparatów i kamer
 
+Karty pamięci
 
+Kamery IP
 
+Konwertery WIDE
 
+Klawiatury
 
+Lampy błyskowe
 
+Lampy LED / Pierścieniowe
 
+Ładowarki
 
+Makro - akcesoria
 
+Mikrofony
 
+Muszle Oczne / Wizjery
 
+Ochrona LCD
 
+Obudowy / opakowania
 
+Osłony przeciwsłoneczne
 
+Paski nadgarstkowe
 
+Paski na szyję
 
+Pendrivery / Pamięci Flash USB
 
+Piloty
 
+PowerBanki
 
+Projektory / akcesoria
 
+Statywy / Monopody
 
+Zestaw Statyw + Torba fotograficzna
 
+Głowice statywowe
 
+Studio - osprzęt
 
+Szkatułki / Kufereki na Zegarki / Biżuterię
 
+Torby / plecaki fotograficzne
 
+Tulejki / Redukcje
 
+Tablice suchościeralne
 
+Wężyki spustowe
 
+Zestawy akcesoriów
 
+Zegarki SmartWatch
 
+Pozostałe akcesoria

Produkty archiwalne

Opinie o firmie

Wybrane opinie o firmie SystemBank użytkowników aukcji Allegro.


j...t 2019-07-15 22:54
Wszystko O.K. Polecam
m...6 2019-07-15 22:48
Super sprzedawca. Kontakt na 5 +, towar zgodny z opisem.
B...e 2019-07-15 21:01
Wszystko ok i zgodne z opisem, polecam!!
t...8 2019-07-15 19:07
cienka folia niezgodna z opisem na aukcji
b...1 2019-07-15 18:46
polecam. Doszło ekspresem
o...4 2019-07-15 09:00
Towar zgodny z opisem a do tego bardzo sprawna i miła obsługa. Polecam.
c...g 2019-07-15 08:35
Wszystko zgodne z opisem. Przesyłka szybka. Polecam!
M...n 2019-07-14 23:45
Wysoka jakość! Inne ciut droższe (177) u INNEGO sprzedawcy cenie strasznie śmierdzą. TEN POLECAM!
L...9 2019-07-14 23:11
Wszystko w porządku, polecam :)
R...n 2019-07-14 22:16
Bardzo solidny stojak. Zabezpieczony. Szybka wysyłka.
n...2 2019-07-14 19:50
TOWAR ZGODNY Z OPISEM I DOSTARCZONY TAK JAK ZAMOWILEM DZIEKUJE I POLECAM !
S...6 2019-07-14 14:45
Polecam. Bez zastrzeżeń.
d...0 2019-07-14 14:43
Akumulator spuchł po ładowaniu w dedykowanej ładowarce.
m...j 2019-07-14 00:08
Super Allegrowicz, towar zgodny z opisem, przesyłka nadana expresem. Polecam w 100%.
E...z 2019-07-13 17:49
Dobry sprzedawca, choć dekielek nieco za mały jak na 72mm - mocowany jest na pierścieniu redukcyjnym, którego niestety nie da się zamontować na stałe, gdyż tworzy nieakceptowalną winietę. Ale poprawnie robi balans, więc się bardzo nie czepiam. Przesyłka ciut droga, jak na takie drobiazgi. Ale dotąd zawsze byłem z dostawcy zadowolony i nadal zdania nie zmieniłem. Polecam!
r...p 2019-07-13 13:36
Bardzo dziękuję , że jesteś na allegro!!!!
m...s 2019-07-13 00:20
Polecam Sprzedawcę i produkty.
m...s 2019-07-13 00:19
Polecam Sprzedawcę, musiałam reklamować Obiektyw 3w1 do telefonu, gdyż jeden z nich był pęknięty. Bezproblemowy zwrot towaru, szybki zwrot należności.
T...6 2019-07-13 00:07
Najlepszy sprzedawca, co mogę to u niego kupuję, gorąco polecam. Czytnik świetny.
F...k 2019-07-13 00:02
100% zadowolenia. Polecam!
m...0 2019-07-12 18:07
Rewelacyjna szybkosc reakcji na maly blad przy pakowaniu, dobry i skuteczny kontakt, polecam w calej rozciaglosci tego sprzedajacego. Pzdr
E...t 2019-07-12 15:03
wszystko w 100% zgodne z opisem,mega szybka wysyłka...gorąco polecam.
p...l 2019-07-11 20:28
Wszystko jak w najlepszym porządku :)
W...8 2019-07-11 20:18
Wszystko ok. Polecam innym.
S...r 2019-07-11 19:50
Wszystko super i szybko!!
d...m 2019-07-11 08:11
zgodnie z zamówieniem, polecam!
k...5 2019-07-11 07:02
Jak zwykle - wszystko gra. Polecam!
M...n 2019-07-11 03:25
Bardzo szybko, sprawnie, starannie i w pełni zgodnie z opisem aukcji. Polecam bardzo gorąco!!!
k...r 2019-07-10 19:38
Bardzo polecam . Jestem zadowolony z tego Allegrowicza. Dobry kontakt , szybka wysyłka. Pozdrawiam.
k...x 2019-07-10 14:52
rewelacja, wszystko ok, polecam tego allegrowicza
W...8 2019-07-10 12:19
Wszystko ok. Towar zgodny. Polecam innym!
g...d 2019-07-09 22:50
Szybka wysyłka, przystępna cena - polecam!
o...6 2019-07-09 20:04
Towar zgodny z opisem, szybko tanio, polecam !
r...1 2019-07-09 13:44
Wszystko w porządku i szybko.
z...k 2019-07-09 10:22
Wszystko bardzo sprawnie. Dziękuję i pozdrawiam.
f...f 2019-07-08 14:32
Szybka dostawa, dobry kontakt. Towar zgodny z opisem. Polecam.
C...6 2019-07-08 08:51
Deska jest super, solidna, dobre światło, widać nawet przez grube kartki, ale minusem jest to że sprzedawca nie napisał że ma japońską wtyczkę więc radzę dokupić sobie jakiś adapter podróżny..
b...i 2019-07-08 07:17
Gwiazdek 4x 5/5. Bardzo profesjonalnie i szybko! Polecam!
b...a 2019-07-07 21:00
Polecam jak najbardziej sprzedającego :)
K...I 2019-07-07 20:20
bardzo użyteczny klips do aparatu, super jakość, sprzedający godny polecenia
m...3 2019-07-07 15:13
Szybko, sprawnie, profesjonalnie! Polecam!!!
m...7 2019-07-07 15:10
Blyskawiczna obsluga
-...- 2019-07-07 02:11
Dobrej jakości filtry, polecam.
-...- 2019-07-07 02:10
Wysoka jakość osłony, polecam.
C...3 2019-07-06 18:32
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem, polecam
k...4 2019-07-06 14:09
szybka wysyłka towar zgodny z opisem wszystko w jak najlepszym porządku chociaż mały minus jest za brak gratisowych ściereczek microfab nie otrzymałem ani jednej...Ale to tylko gratis więc jest ok .
d...d 2019-07-05 20:27
W paczce zabrakło połowy przylepców, ale po mailu sprzedawca dosłał brakujący towar na swój koszt. Uczciwie, polecam!
k...i 2019-07-05 16:47
Towar zgodny z opisem, bardzo szybka wysyłka. Dziękuję.
_...1 2019-07-05 16:19
Szybko Sprawnie i bez żadnych problemów Towar zgodny z opisem Polecam
I...w 2019-07-05 15:32
Polecam sprzedającego. Wszystko zgodnie z opisem i zdjęciami, szybka wysyłka.
XREC KODAK GARY FONG ROTIN MATIN POLAROID ALLEGRO
Kontakt

Poniedziałek – Piątek
9:00 – 16:00

Tel. +48 65 512 06 03

E-mail:
zakupy@systembank.pl


Opinie

2019-07-15 22:54

Wszystko O.K. Polecam

2019-07-15 22:48

Super sprzedawca. Kontakt na 5 +, towar zgodny z opisem.
* UWAGA! Twoja przeglądarka internetowa nie obsługuje języka javascript. Strona nie będzie działała prawidłowo!
Aby rozwiązać ten problem, musisz włączyć obsługę tego języka w opcjach swojej przeglądarki.