Strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania. x

Produkty

+POLAROID - KAMERY CUBE
 
+POLAROID - APARATY
 
+POLAROID - WKŁADY/AKCESORIA
 
+POLAROID - ŻARÓWKI LED
 
+POLAROID - DRUKARKI 3D
 
+KODAK - APARATY / DRUKARKI / PROJEKTORY
 
+LOMOGRAPHY - APARATY
 
+DRONY I AKCESORIA
 
+ENDOSKOPY / MIKROSKOPY
 
+CZUJNIKI SMOGU / PYŁOMIERZE
 
+STACJE POGODY
 
+FOTOPUŁAPKI - Kamery Leśne
 
+KAMERY SPORTOWE i akcesoria
 
+Akcesoria do kamer GoPro i SJCAM
 
+Akcesoria do smartfonów / telefonów
 
+Akcesoria do FUJIFILM INSTAX
 
+Adaptery bagnetowe
 
+Adaptery na M42
 
+Akcesoria czyszczące
 
+Akcesoria do filmowania
 
+Akcesoria do lamp błyskowych
 
+Akcesoria wodoszczelne
 
+Akcesoria samochodowe
 
+Akumulatory
 
+Baterie do laptopów
 
+Battery Grip
 
+Blendy
 
+Czasopisma foto
 
+Czyszczenie matrycy
 
+Czytniki kart
 
+Dekielki
 
+Dyfuzory / odbłyśniki
 
+Filtry UV
 
+Filtry polaryzacyjne CPL
 
+Filtry efektowe
 
+Filtry kwadratowe 84.5mm
 
+Filtry Cokin P
 
+Zestawy filtrów
 
+Futerały
 
+Głośniki Bluetooth
 
+Kable USB / AV do aparatów i kamer
 
+Karty pamięci
 
+Kamery IP
 
+Konwertery TELE
 
+Konwertery WIDE
 
+Klawiatury
 
+Lampy błyskowe
 
+Lampy LED / Pierścieniowe
 
+Ładowarki
 
+Makro - akcesoria
 
+Mikrofony
 
+Muszle Oczne
 
+Obudowy podwodne
 
+Ochrona LCD
 
+Obudowy / opakowania
 
+Osłony przeciwsłoneczne
 
+Paski do statywu
 
+Paski nadgarstkowe
 
+Paski na szyję
 
+Pendrivery / Pamięci Flash USB
 
+Piloty
 
+PowerBanki
 
+Projektory / akcesoria
 
+Statywy / Monopody
 
+Zestaw Statyw + Torba fotograficzna
 
+Głowice statywowe
 
+Studio - osprzęt
 
+Szkatułki / Kufereki na Zegarki / Biżuterię
 
+Torby / plecaki fotograficzne
 
+Tulejki / Redukcje
 
+Tablice suchościeralne
 
+Wężyki spustowe
 
+Zestawy akcesoriów
 
+Zegarki SmartWatch
 
+Pozostałe akcesoria

Opinie o firmie

Wybrane opinie o firmie SystemBank użytkowników aukcji Allegro.


s...k 2018-07-21 19:23
Szybka dostawa i towar dobrej jakści, zdecydowanie polecam !!!
m...6 2018-07-21 14:45
Polecam tego sprzedającego.Wszystko zgodne z opisem.
C...9 2018-07-21 13:32
Super obsługa klienta, polecam!
b...3 2018-07-21 08:16
Troche za mała jasność lampy, ale działa :)
m...2 2018-07-20 23:35
Bardzo dobry kontakt. Polecam
O...i 2018-07-20 22:38
Wszystko w porządku ;)
b...y 2018-07-20 22:34
Wygląda solidnie i jest zarazem bardzo mały. Szukałem takiego małego statywu zdolnego obsłużyć lustrzankę. Jak się sprawdzi w praktyce okaże się za miesiąc.
c...k 2018-07-20 22:03
Polecam, świetny kontakt, produkty pierwszej jakości, szybka wysyłka
w...3 2018-07-20 17:41
Polecam. Wprawdzie części zamówienia nie było w magazynie, ale zadzwonili i uprzedzili, że wysyłka będzie trochę opóźniona. Bardzo dobry kontakt.
b...5 2018-07-20 15:25
Transakcja przebiegła pomyślnie. POLECAM!!!
k...3 2018-07-20 10:22
Bardzo udane zakupy! Polecam!
s...l 2018-07-20 10:06
Szybko, tanio i rzetelnie. Dziękuję polecam.
s...1 2018-07-20 10:04
Szybko i sprawnie. Dziękuję.
j...7 2018-07-20 09:53
Wszystko OK. Bardzo szybkie dostarczenie przesyłki.
m...s 2018-07-20 08:26
Expresowa wysyłka, wszystko działa i wygląda dobrze. Polecam
P...7 2018-07-19 23:33
Szybko tanio i solidnie Polecam
f...a 2018-07-19 23:04
Wszystko zgodnie z opisem na aukcji. Szybka i dobrze zapakowana przesyłka. Polecam tego allegrowicza.
d...5 2018-07-19 20:56
Wszystko zgodne z opisem.Polecam
C...5 2018-07-19 15:15
Wszystko OK! filtr posiada naprawdę b cienką oprawkę.
D...3 2018-07-19 14:34
Zestaw selfie 5w1 statyw polecam gorąco wszystkim allegrowiczom!!! Zakup bardzo udany.
g...k 2018-07-19 11:32
Wszystko OK. Szybka wysyłka, bezproblemowa transakcja. Produkt dobrze zapakowany.
K...n 2018-07-19 10:47
Towar zgodny z opisem. Paczka dotarła bardzo szybko, dobrze zabezpieczona. Statywy dobrej jakości. POLECAM
b...k 2018-07-19 07:53
Przesyłka doszła szybciej niż myślałem
m...7 2018-07-19 07:51
Jak najbardziej polecam. Wszystko w jak największym porządku.
y...1 2018-07-19 06:04
%%% Szybko, tanio, zgodnie z opisem. POLECAM %%%
A...i 2018-07-19 05:50
Towar zgodny z opisem Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam.
m...r 2018-07-19 00:25
Wszystko zgodne z opisem, należycie zapakowane. Polecam!
n...l 2018-07-18 22:22
Wszystko zgodne z opisem. Błyskawiczna wysyłka. Polecam
K...1 2018-07-18 21:39
Wszystko ok Polecam Gorąco
b...m 2018-07-18 19:11
Szybka przesyłka, zgodnie z opisem, wszystko w porządku, POLECAM
B...r 2018-07-18 17:29
wszystko porządku dziękuję
m...5 2018-07-18 16:34
Szybka dostawa, towar ok!
B...n 2018-07-18 16:33
Pełen profesjonalizm, do tego świetny kontakt i szybka wysyłka. Polecam !
A...3 2018-07-18 16:08
Statyw bardzo dobrej jakości. Błyskawiczna wysyłka i dobry kontakt. Dziękuję bardzo i POLECAM !!
l...a 2018-07-18 14:57
szybka wysyłka, dobry kontakt, polecam
k...5 2018-07-18 12:39
WZOROWA TRANSAKCJA. EKSPRESOWA WYSYŁKA. POLECAM WSZYSTKIM.
l...5 2018-07-18 12:21
Wszystko tak jak w opisie,bezproblemowy kontakt oraz dostawa czyli tak jak powinno być POLECAM TEGO SPRZEDAWCĘ w 100%.
s...l 2018-07-18 09:46
Z wielką przyjemnością jest mi miło wystawiać opinię pozytywną dla tego Sprzedawcy,wszystko sprawnie i miło załatwione.Wielki PLUS dla Sprzedawcy jest w 100% godny poleceniu innym.
F...n 2018-07-18 07:16
Dobry kontakt ze sprzedającym. Profesjonalna, rzetelna i kompetentna odpowiedź na pytanie dotyczące sprzętu, już po dokonaniu zakupu.
P...1 2018-07-17 18:47
Szybko i zgodnie z opisem! POLECAM
e...r 2018-07-17 15:54
Produkt zgodny z opisem i zdjęciami, wysyłka bardzo szybka. Polecam!
d...s 2018-07-17 15:39
szybka wysyłka, dobra jakość. polecam gorąco!
!...7 2018-07-17 10:25
Towar zgodny z opisem. Bardzo fajny statyw, ma trzy poziomy regulacji wysokości. Stabilna konstrukcja. Jak najbardziej polecam sprzedającego.
p...c 2018-07-17 09:59
Sprzedający godny polecenia
j...3 2018-07-16 22:33
Dziękuję wszystko szybko, sprawnie i profesjonalnie. Dziękuję i polecam
e...9 2018-07-16 21:58
Po małych przygodach, pomyślnie się zakończyło. Duży plus za poprawienie mylącego opisu. Jest szansa rozwoju.
T...r 2018-07-16 18:04
Przesyłka szybko do mnie dotarła, wszystko jest ok.
k...4 2018-07-16 17:03
Żeby wszyscy sprzedawcy tacy byli, świat wyglądałby inaczej ;-)
k...2 2018-07-16 16:12
szybka przesyłka! Super jakość! polecam!!!
a...l 2018-07-16 13:50
Jak zawsze wszystko na wysokim poziomie
XREC KODAK GARY FONG ROTIN MATIN POLAROID ALLEGRO
Kontakt

Poniedziałek – Piątek
9:00 – 16:00

Tel. +48 65 512 06 03

E-mail:
zakupy@systembank.pl


Opinie

2018-07-21 19:23

Szybka dostawa i towar dobrej jakści, zdecydowanie polecam !!!

2018-07-21 14:45

Polecam tego sprzedającego.Wszystko zgodne z opisem.
* UWAGA! Twoja przeglądarka internetowa nie obsługuje języka javascript. Strona nie będzie działała prawidłowo!
Aby rozwiązać ten problem, musisz włączyć obsługę tego języka w opcjach swojej przeglądarki.