Strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania. x

Produkty

+KODAK
+AGFAPHOTO
+HP
+Lornetki
+Środki Ochrony Zdrowia
+Kamery / Aparaty / Drukarki
+Konsole TV i akcesoria
+Akcesoria Gamingowe
+Aparaty natychmiastowe i akcesoria
+Kamery Sportowe i Akcesoria
+Drony i Akcesoria
+MIKROFONY / Akcesoria Audio
+Telefony i akcesoria
+Akcesoria Fotograficzne
+Akcesoria VIDEO
+Studio Fotograficzne
+WYPOSAŻENIE DO DOMU / FIRMY
+Zabawki dla dzieci
+EASYPIX

Opinie o firmie

Wybrane opinie o firmie SystemBank użytkowników aukcji Allegro.


D...o 2021-09-15 15:42
Szybko i sprawnie. Polecam!!
C...6 2021-09-14 20:19
Futeral jest śliczny. Polecam sprzedawcę bardzo szybka dostawa.
m...0 2021-09-14 19:21
Zawsze szybka wysyłka i towar zgodny z opisem. Polecam
r...n 2021-09-14 13:00
wszystko zgodnie z opisem polexam
a...5 2021-09-13 17:55
Bateria pomimo deklarowanej pojemności większej niż kitowa, faktycznie wytrzymuje 20%-25% zdjęć czyli pojemność wynosi 1/4 dołączonej do aparatu.
p...5 2021-09-13 17:50
Elegancka obsługa, polecam allegrowicza!
a...t 2021-09-13 14:53
Statyw bardzo dobrej jakości w dobrej cenie, szybka wysyłka - polecam
C...7 2021-09-13 12:22
Produkt zgodny z opisem dobrej jakości, polecam serdecznie :)
l...o 2021-09-13 11:50
Wyśmienity kontakt ze strony sprzedawcy. Brakujący element zamówienia zasygnalizowany przez samego sprzedawcę dosłany osobną przesyłką, bez dodatkowych opłat i z pełnym wyjaśnieniem. Obsługa klienta na poziomie idealnym! SERDECZNIE POLECAM!
k...2 2021-09-13 06:49
Wszystko sprawnie i poprawnie, polecam.
c...1 2021-09-12 23:50
bardzo solidnie wykonana oslona,niczym nie różni się w jakości wykonania i funkcjonalnosci od oslony canona
s..._ 2021-09-12 05:14
kolejny bezproblemowy zakup. polecam
n...7 2021-09-11 15:58
To już mój drugi zakup etui na drona u tego sprzedającego i z czystym sumieniem polecam.
C...7 2021-09-10 10:52
Etui bardzo wygodne. Wszystko wygląda super
d...t 2021-09-10 05:47
Żadnych problemów. Szybko i sprawnie. Polecam tego sprzedającego.
d...t 2021-09-10 05:43
Bardzo sprawnie i szybko. Idealnie, bez żadnych problemów.
a...t 2021-09-09 15:43
Towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany. Błyskawiczna dostawa.
b...a 2021-09-09 15:34
Wszystko w porządku, bardzo dobrze zapakowane.
z...r 2021-09-09 11:13
obsługa rewelacyjna, wysyłka błyskawiczna, cena bardzo kożystna, polecam na 100%
A...4 2021-09-08 17:43
Dzień dobry, właśnie odebrałem przesyłkę, wszystko OK ! Dziękuję i pozdrawiam. Andrzej Breitmeier
S...Z 2021-09-08 15:34
Polecam produkty i sprzedawcę.
M...C 2021-09-08 09:07
Wszystko OK. ... Polecam
m...o 2021-09-07 22:27
Wszystko jak najbardziej ok. P-O-L-E-C-A-M.
t...0 2021-09-07 20:00
Profesjonalna obsługa klienta.Bardzo dobry kontakt telefoniczny i e-mail.Polecam sprzedającego
a...k 2021-09-07 07:26
Chińskie wykonanie, ale działa
f...w 2021-09-06 21:06
Bardzo solidna firma, reklamacja wadliwego towaru beż problemu. Po urlopie zrobię kolejne zakupy
S...3 2021-09-06 20:46
Baterie nie pasują idealnie rozmiarem do kamery i samoistnie się rozładowują znacznie szybciej niż oryginał - kiepska jakość wykonania.
w...k 2021-09-06 19:41
wszystko ok jak w opisie reklamowym
g...7 2021-09-05 19:38
Duży POZYTYW !!! Serdecznie polecam Sprzedającego. Towar zgodny z opisem.
v...9 2021-09-05 18:51
Wszystko szybko i super.
B...G 2021-09-05 15:09
Profesjonalna obsługa. Szybka wysyłka
p...a 2021-09-02 23:03
Dobra cena, szybka i sprawna przesyłka, żadnych niemiłych niespodzianek. Szczerze polecam!
B...S 2021-09-02 17:25
kabel.niestety nie działa z DJM mini 2
c...o 2021-09-02 13:45
Produkt zgodny z opisem. Szybka dostawa i bardzo dobry kontakt. Zdecydowanie polecam.
t...y 2021-09-02 13:00
Szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem
r...z 2021-09-01 22:53
Towar zgodny z opisem aukcji, działają wszystkie funkcje aparatu. Sony a68.
m...7 2021-09-01 21:31
opis mógłby byc dokłądniejszy, ale jest OK
M...5 2021-09-01 17:23
Towar zgodny z zamówieniem, tragicznie zapakowane, rozerwany karton, kilka rzeczy ubyło podczas transportu. Gdyby małe elementy były wrzucone do siatki nie byłoby problemu. Brak doświadczenia w pakowaniu rzeczy, które dostarczają kurierzy. Wiadomo jak traktują paczki. Jedyny plus to szybka wysyłka.
m...5 2021-09-01 08:12
Blyskawiczna wysyłka, towar ok. Polecam
c...s 2021-08-31 22:08
Szybko, sprawnie. Towar zgodny z opisem
A...2 2021-08-31 16:10
Pierwszy adapter nie działał. Niezwłocznie, wysłano mi drugi. Dziękuję.
T...i 2021-08-31 14:10
Jest NAJŚLICZNIEJSZY EVER!!!! DZIĘKUJE!!! Polecam!!!!
K...1 2021-08-31 13:00
Nie do końća jestem przekonany, że filtr jest potrzebny. Moeże gdybym nurkował w rafie koralowej, to odczułbym różnicę...
N...z 2021-08-31 12:55
Bez problemów, POLECAM!
K...n 2021-08-30 17:13
Wszystka w porządku. Polecam
C...0 2021-08-30 10:19
Produkt szybko przyszedł.
z...e 2021-08-30 08:30
Wszystko w jak najlepszym wydaniu. POLECAM !
O...x 2021-08-30 01:07
Szybka wysyłka, szkło na ekran dobrze zabezpieczone - doszło całe.
c...5 2021-08-29 20:51
Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybka wpłata = szybka wysyłka.
l...1 2021-08-29 17:11
Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem. Polecam.
XREC KODAK ROTIN MATIN POLAROID LENOVO ULANZI ALLEGRO
Kontakt

Poniedziałek – Piątek
9:00 – 16:00

Tel. +48 65 512 06 03

E-mail:
zakupy@systembank.pl


Opinie

2021-09-15 15:42

Szybko i sprawnie. Polecam!!

2021-09-14 20:19

Futeral jest śliczny. Polecam sprzedawcę bardzo szybka dostawa.
* UWAGA! Twoja przeglądarka internetowa nie obsługuje języka javascript. Strona nie będzie działała prawidłowo!
Aby rozwiązać ten problem, musisz włączyć obsługę tego języka w opcjach swojej przeglądarki.