Strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania. x

Produkty

+POLAROID - KAMERY CUBE
 
+POLAROID - APARATY
 
+POLAROID - WKŁADY/AKCESORIA
 
+POLAROID - ŻARÓWKI LED
 
+POLAROID - DRUKARKI 3D
 
+KODAK - APARATY / DRUKARKI / PROJEKTORY
 
+LOMOGRAPHY - APARATY
 
+DRONY I AKCESORIA
 
+ENDOSKOPY / MIKROSKOPY
 
+CZUJNIKI SMOGU / PYŁOMIERZE
 
+STACJE POGODY
 
+WYPOSAŻENIE DOMU
 
+FOTOPUŁAPKI - Kamery Leśne
 
+KAMERY SPORTOWE i akcesoria
 
+Akcesoria do kamer GoPro i SJCAM
 
+Akcesoria do smartfonów / telefonów
 
+Akcesoria do FUJIFILM INSTAX
 
+Adaptery bagnetowe
 
+Adaptery na M42
 
+Akcesoria czyszczące
 
+Akcesoria do filmowania
 
+Akcesoria do lamp błyskowych
 
+Akcesoria wodoszczelne
 
+Akcesoria samochodowe
 
+Akumulatory
 
+Baterie do laptopów
 
+Battery Grip
 
+Blendy
 
+Czasopisma foto
 
+Czyszczenie matrycy
 
+Czytniki kart
 
+Dekielki
 
+Dyfuzory / odbłyśniki
 
+Filtry UV
 
+Filtry polaryzacyjne CPL
 
+Filtry efektowe
 
+Filtry kwadratowe 84.5mm
 
+Filtry Cokin P
 
+Zestawy filtrów
 
+Futerały
 
+Głośniki Bluetooth
 
+Kable USB / AV do aparatów i kamer
 
+Karty pamięci
 
+Kamery IP
 
+Konwertery TELE
 
+Konwertery WIDE
 
+Klawiatury
 
+Lampy błyskowe
 
+Lampy LED / Pierścieniowe
 
+Ładowarki
 
+Makro - akcesoria
 
+Mikrofony
 
+Muszle Oczne / Wizjery
 
+Obudowy podwodne
 
+Ochrona LCD
 
+Obudowy / opakowania
 
+Osłony przeciwsłoneczne
 
+Paski do statywu
 
+Paski nadgarstkowe
 
+Paski na szyję
 
+Pendrivery / Pamięci Flash USB
 
+Piloty
 
+PowerBanki
 
+Projektory / akcesoria
 
+Statywy / Monopody
 
+Zestaw Statyw + Torba fotograficzna
 
+Głowice statywowe
 
+Studio - osprzęt
 
+Szkatułki / Kufereki na Zegarki / Biżuterię
 
+Torby / plecaki fotograficzne
 
+Tulejki / Redukcje
 
+Tablice suchościeralne
 
+Wężyki spustowe
 
+Zestawy akcesoriów
 
+Zegarki SmartWatch
 
+Pozostałe akcesoria

Opinie o firmie

Wybrane opinie o firmie SystemBank użytkowników aukcji Allegro.


M...2 2018-11-14 22:23
bardzo dobry wężyk za niską cenę, wysyłka dzień po zapłaceniu, bardzo szybko, polecam
D...w 2018-11-14 21:54
Dziękuję za szybką wysyłkę. Towar zgodny z opisem.
t...0 2018-11-14 21:17
Wszystko jak w najlepszym porządku .
J...k 2018-11-14 19:57
Wszystko zgodne z opisem, sprawnie, szybko i profesjonalnie
A...8 2018-11-14 19:06
Kamera mikroskopowa była niezgodna z opisem. Miała mieć matrycę 2 MPix a okazało się że ma tylko 0.3MPix (do 2 MPix to tylko interpoluje). Ale po zgłoszeniu problemu byli pomocni i zwrócili różnicę w cenie. Więc pozytyw.
e...8 2018-11-14 13:58
Towar bardzo dobrej jakości.
D...2 2018-11-14 12:56
Statyw solidny, wszystko zgodnie z opisem. obsługa klienta sprawna. Polecam
r...3 2018-11-14 05:39
Wszystko w porządku, polecam sprzedającego
m...n 2018-11-13 22:00
Mała pomyłka, ale szybko i satysfakcjonująco wyjaśniona. Polecam! :)
k...3 2018-11-13 20:10
Pozytyw. Nawet przy drobnych nie porozumieniach wszystko sie wyjaśniło.
e...c 2018-11-13 19:02
Pudełko mieści dwie baterie NP-BX1 bez żadnego problemu. Bardzo fajne akcesorium dla kamer sportowych Sony.
c...h 2018-11-13 18:28
Szybka i sprawna transakcja. Wszystko przebiegło pomyślnie. Towar zgodny z opisem. Błyskawiczna wysyłka. Zdecydowanie polecam !!!
E...5 2018-11-13 17:55
Wszystko ok, polecam
P...a 2018-11-13 14:08
Sprzedawcę ocenić można nie po tym ze Ci wyślę towar, ale po tym jak reaguje na problemy jeśli wystąpią z towarem! Ten sprzedawca Cię nie zawiedzie!!! 1000% POZYTYW!
m...e 2018-11-13 13:52
Bardzo szybka wysylka i transakcja polecam.
p...3 2018-11-13 08:49
Firma godna zaufania! Oby takich takich allegrowiczów było więcej.Dziekuje.
B...3 2018-11-12 19:13
wszystko szybko i sprawnie - POLECAM
C...4 2018-11-12 18:04
Moja nie pierwsza już transakcja i wszystko na tak. Polecam!
S...n 2018-11-12 16:05
Szkoda, że nie było szmatki, poza tym wszystko ok.
c...p 2018-11-12 11:50
Wygląda bardzo solidnie za przystępną cenę. Polecam.
K...n 2018-11-12 11:18
Ze strony sprzedawcy wszystko OK, no prawie wszystko, bo opakowanie zostało zgniecione w transporcie, zapakowanie w kopertę bąbelkową nie wystarczyło. Jeżeli chodzi o sam uchwyt to niestety nie jest najlepiej. Wygląda ładnie, prawie jak oryginał (dlatego go kupiłem), zrobiony z lekkiego tworzywa ale przez to chyba (podkreślam, chyba !) mniej wytrzymały. Dość "cienka" jest granica między zaciśnięciem obejmy (zablokowaniem obiektywu) a jej przypadkowym otwarciem po lekkim poluzowaniu śruby.
k...a 2018-11-12 10:44
Wszystko w jak najlepszym porządku. Serdecznie polecam
a...a 2018-11-11 21:08
Bardzo skuteczny zestaw do usuwania zabrudzeń z matrycy, polecam jak ktoś nie może wydmuchać brudu.
t...n 2018-11-11 01:07
Zdecydowanie polecam. Natychmiastowa wysyłka i doskonały towar - super jakość.
P...r 2018-11-10 21:03
Bardzo dobre produkty.
r...k 2018-11-10 18:03
Szybko, sprawnie i atrakcyjnie cenowo. Polecam tego użytkownika!
M...5 2018-11-10 17:23
Towar w pełni zgodny z opisem, polecam :)
k...k 2018-11-10 14:22
Wszystko zgodne z opisem. Towar godny polecenia.
w...e 2018-11-10 13:08
Słabe zabezpieczenie przesyłki obniża ocenę obsługi. Zawartość koperty była zgnieciona, a butelka z płynem się rozszczelniła i przeciekała.
m...6 2018-11-10 10:07
Można mieć małe zarzuty do samego mocowania ramienia. Cała reszta oki.
r...8 2018-11-09 21:39
Wszystko w porządku, szybka i sprawna realizacja zamówienia. POLECAM!
k...n 2018-11-09 20:08
Jak zwykle transakcja przeprowadzona na najwyższym poziomie. Dziękuję.
b...3 2018-11-09 18:33
Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń. Polecam
b...0 2018-11-09 16:02
szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem. dziękuje i pozdrawiam.
L...7 2018-11-09 14:51
Brawo, super sprzedawca.
B...a 2018-11-09 11:15
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Polecam
J...e 2018-11-09 09:41
Bardzo polecam. Kontakt ze sprzedającym dobry, przesyłka ekspresowa (już na drugi dzień). No i co najważniejsze produkt zgadza się z opisem.
a...8 2018-11-09 07:36
Super sprzedawca. Towar zgodny z opisem. Przesyłką expresowa. Polecam
Y...a 2018-11-08 22:17
Transakcja przebiegła pomyślnie. Dobry kontakt ,szybka wysyłka. Polecam
a...k 2018-11-08 22:12
Wszystko OK. Oby więcej takich sprzedawców :)
C...5 2018-11-08 20:22
Transakcja przebiegła sprawnie i bezproblemowo. Sprzęt dotarł do mnie w idealnym stanie, zero uszkodzeń, zgodny z opisem. Na paczce wyraźna informacja by sprawdzić wszystko w obecnosci kuriera, więc zero stresu jeśli chodzi o zabezpieczenie paczki. Żarówki w opakowaniach w styropianie, więc też dojechały w całości o co bałam się najbardziej. Polecam :) Fajny sprzęt w rozsądnej cenie.
C...1 2018-11-08 17:23
piękny zestaw w korzystnej cenie
T...1 2018-11-08 10:29
Mieści aparat z kitem,drugi obiektyw i lampę.Z przodu mniejsza kieszonka mieści jeszcze parę szpargałów. Jedyne czego mi brakuje to zamki na suwakach podwójne i była by wtedy większa wygoda.
s...4 2018-11-08 07:23
Jak najbardziej POLECAM :) Szybko;sprawnie i bezproblemowo!
O...4 2018-11-07 21:02
Wszystko szybko i sprawnie, POLECAM!
M...s 2018-11-07 21:00
Wszystko w porządku, serdecznie polecam!
d...a 2018-11-07 18:44
Profesjonalna obsługa wręcz wzorowa !!!! Rewelacyjny kontakt i bardzo miła i profesjonalna obsługa. Dziękuję i pozdrawiam (:
w...3 2018-11-07 17:43
Dobry kontakt, ekspresowa dostawa, bez zastrzezen.
b...6 2018-11-07 17:14
szybko , sprawnie , zgodnie z opisem , jestem zadowolony , polecam ;)
a...s 2018-11-07 13:00
Super kontakt, wszystko sprawnie i na wysokim poziomie. Pierwszy produkt nie do końca pasował ale wymieniony na kolejny bez problemu. Zdecydowanie polecam.
XREC KODAK GARY FONG ROTIN MATIN POLAROID ALLEGRO
Kontakt

Poniedziałek – Piątek
9:00 – 16:00

Tel. +48 65 512 06 03

E-mail:
zakupy@systembank.pl


Opinie

2018-11-14 22:23

bardzo dobry wężyk za niską cenę, wysyłka dzień po zapłaceniu, bardzo szybko, polecam

2018-11-14 21:54

Dziękuję za szybką wysyłkę. Towar zgodny z opisem.
* UWAGA! Twoja przeglądarka internetowa nie obsługuje języka javascript. Strona nie będzie działała prawidłowo!
Aby rozwiązać ten problem, musisz włączyć obsługę tego języka w opcjach swojej przeglądarki.