Strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania. x

Produkty

+POLAROID - KAMERY CUBE
 
+POLAROID - APARATY
 
+POLAROID - WKŁADY/AKCESORIA
 
+POLAROID - ŻARÓWKI LED
 
+POLAROID - DRUKARKI 3D
 
+KODAK - APARATY / DRUKARKI / PROJEKTORY
 
+LOMOGRAPHY - APARATY
 
+DRONY I AKCESORIA
 
+ENDOSKOPY / MIKROSKOPY
 
+CZUJNIKI SMOGU / PYŁOMIERZE
 
+STACJE POGODY
 
+WYPOSAŻENIE DOMU
 
+FOTOPUŁAPKI - Kamery Leśne
 
+KAMERY SPORTOWE i akcesoria
 
+Akcesoria do kamer GoPro i SJCAM
 
+Akcesoria do smartfonów / telefonów
 
+Akcesoria do FUJIFILM INSTAX
 
+Adaptery bagnetowe
 
+Adaptery na M42
 
+Akcesoria czyszczące
 
+Akcesoria do filmowania
 
+Akcesoria do lamp błyskowych
 
+Akcesoria wodoszczelne
 
+Akcesoria samochodowe
 
+Akumulatory
 
+Baterie do laptopów
 
+Battery Grip
 
+Blendy
 
+Czasopisma foto
 
+Czyszczenie matrycy
 
+Czytniki kart
 
+Dekielki
 
+Dyfuzory / odbłyśniki
 
+Filtry UV
 
+Filtry polaryzacyjne CPL
 
+Filtry efektowe
 
+Filtry kwadratowe 84.5mm
 
+Filtry Cokin P
 
+Zestawy filtrów
 
+Futerały
 
+Gimbale i akcesoria
 
+Głośniki Bluetooth
 
+Kable USB / AV do aparatów i kamer
 
+Karty pamięci
 
+Kamery IP
 
+Konwertery WIDE
 
+Klawiatury
 
+Lampy błyskowe
 
+Lampy LED / Pierścieniowe
 
+Ładowarki
 
+Makro - akcesoria
 
+Mikrofony
 
+Muszle Oczne / Wizjery
 
+Ochrona LCD
 
+Obudowy / opakowania
 
+Osłony przeciwsłoneczne
 
+Paski nadgarstkowe
 
+Paski na szyję
 
+Pendrivery / Pamięci Flash USB
 
+Piloty
 
+PowerBanki
 
+Projektory / akcesoria
 
+Statywy / Monopody
 
+Zestaw Statyw + Torba fotograficzna
 
+Głowice statywowe
 
+Studio - osprzęt
 
+Szkatułki / Kufereki na Zegarki / Biżuterię
 
+Torby / plecaki fotograficzne
 
+Tulejki / Redukcje
 
+Tablice suchościeralne
 
+Wężyki spustowe
 
+Zestawy akcesoriów
 
+Zegarki SmartWatch
 
+Pozostałe akcesoria

Produkty archiwalne

Opinie o firmie

Wybrane opinie o firmie SystemBank użytkowników aukcji Allegro.


E...1 2019-03-21 22:48
Towar w/g opisu szybka wysyłka .Polecam i dziękuję.
l...9 2019-03-21 22:41
Super i polecam Allegrowicza na 100%%%
s...3 2019-03-21 20:37
Profesjonalne podejście do klienta. Zainicjowany kontakt ze strony firmy aby zaproponować lepsze warunki dostawy. Firma godna polecenia.
s...3 2019-03-21 20:31
Profesjonalne podejście do klienta. Zainicjowany kontakt ze strony firmy aby zaproponować lepsze warunki dostawy. Firma godna polecenia.
T...2 2019-03-21 15:13
Wszystko super i bardzo miła obsługa, polecam i pozdrawiam.
C...1 2019-03-21 14:08
W zestawie produktu jeden element nie działał. Po zgłoszeniu usterki do sprzedawcy w ten sam dzień element został wysłany. Sprzedawca rzetelny oraz uczciwy, która dba o swojego klienta. Polecam!
p...5 2019-03-21 13:42
Szybka przesyłka. Polecam sprzedawcę.
A...2 2019-03-21 10:46
Ekspresowa wysyłka, wszystko dobrze zabezpieczone, towar zgodny z opisem. Polecam na 100%
f...a 2019-03-21 08:44
Bardzo dziękuję za współpracę przy moim zamówieniu. Nie musieli się Państwo zgadzać na zwrot, a jednak został on zaakceptowany co było bardzo pomocne i bardzo doceniam ten gest! Bardzo polecam sprzedającego SYSTEM_BANK!
H...a 2019-03-21 06:29
Super sprzedawca wysyłka błyskawiczna polecam .
J...s 2019-03-20 23:30
Mikrofon średni, zabawka dla nie wymagających dzieci.....
m...s 2019-03-20 23:16
Transakcja szybka, towar zgodny z opisem. Polecam!
m...o 2019-03-20 19:26
Super i bardzo szybko. Polecam
n...1 2019-03-20 17:20
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie, zgodne z opisem. Gorąco polecam sprzedającego
F...c 2019-03-19 22:02
Transakcja bezproblemowa. Polecam. Bardzo pozytywnie
g...2 2019-03-19 19:11
Szybko, sprawnie, Sprzedawca godny polecenia.
C...8 2019-03-19 16:33
super, nawet lepszy niż sie spodziewalam za tą cenę
C...5 2019-03-18 21:18
Dostałam niepełny egzemplarz, a wyjaśnienia ze sprzedawca były szybkie. Od razu wszystko załatwione. Polecam
R...e 2019-03-18 15:33
Mogę śmiało polecić sprzedającego . Pomimo pewnych problemów , sprzedający podszedł profesjonalnie do sytuacji oraz zapewnił rekompensatę . Jestem zadowolony z zakupu jak i obsługi , z pewnością zrobie tutaj zakupy ponownie :)
M...C 2019-03-18 10:32
Wszystko bez zastrzeżeń. Polecam !!!
K...7 2019-03-18 00:00
Drugie zakupy od sprzedawcy. Wszytko kupowane do GoPro hero 4. Generalnie powiem tak, dałem 5 gwiazdek, ponieważ jak na cenę towaru jest super. Nie są to elementy wyposażenia na lata, ale przemawia za nimi cena. Dlatego jeśli ktoś szuka taniego, ale nie doskonałego zestawu gratów do GoPro to polecam.
M...0 2019-03-16 02:36
Wzorowy sklep! Bardzo dobry kontakt, fachowa obsługa. Solidnie zapakowana przesyłka.
s...1 2019-03-15 20:14
Polecam Sprzedawcę !
s...a 2019-03-15 19:30
super szybka dostawa, towar ok, polecam!
D...o 2019-03-15 13:05
Nic dodać, nic odjąć - pełen profesjonalizm. Polecam.
o...x 2019-03-15 11:24
Jak zawsze PERFEKTO !
-...- 2019-03-15 10:30
Wszystko ok, szybka wysyłka, towar dobrej jakości, polecam tego sprzedawcę.
K...E 2019-03-15 08:17
Statyw świetny w swojej cenie. Pilot dobrze się paruje. Szybka wysyłka. Polecam!
j...3 2019-03-14 17:21
Szybko, profesjonalnie, polecam :)
a...8 2019-03-14 16:43
Wszystko oki polecam !!
r...k 2019-03-14 15:37
Wszystko jak w opisie. Polecam
P...6 2019-03-14 13:17
wsztstko ok najważniejsze że towar zgodny polecam
o...h 2019-03-14 05:47
sklep godny polecenia i towar też.
o...h 2019-03-14 05:44
Polecam sklep ,fantastyczna obsługa a towar zgodny z opisem
y...i 2019-03-13 23:13
Szybko i sprawnie. Właściciel chwali sobie zakup, osobiście nie testowałem. Polecam.
B...7 2019-03-13 20:13
Produkt zgodny z opisem,błyskawiczna wysyłka 100% POZYTYW
g...s 2019-03-13 18:50
Mimo drobnej reklamacji, sprzedawca BARDZO profesjonalnie stanął na wysokości zadania. POLECAM!
_...5 2019-03-13 18:49
Bogaty wybór akcesoriów do GoPro, szybka wysyłka i produkty świetnej jakości! POLECAM
t...1 2019-03-13 12:38
Wszystko sprawie. Towary jak w ofercie. Polecam
p...k 2019-03-13 11:47
torba fajna i pojemna na czym mi zalezalo bardzo. pozostale akcesoria ok. dziekuje szybko i sprawnie polecam
N...N 2019-03-13 09:48
Wszystko zgodnie z opisem szybko i sprawnie, polecam.
j...7 2019-03-12 22:03
bardzo dobry kontakt ze sprzedającym dobra obsługa polecam tego sprzedawce
C...7 2019-03-12 21:32
Polecam! Wszystko zgodne z opisem
K...i 2019-03-12 19:34
bardzo szybka wysyłka. świetny kontakt że sprzedającym. jak najbardziej mogę to wrócić na zakupy.
Y...m 2019-03-12 18:38
"Polecam towar zgodny z opisem wszystko sprawnie szybko obsługa na wysokim poziomie miły kontakt przesyłka super zapakowana bardzo dokładnie "
b...6 2019-03-12 14:07
Wszystko sprawnie i w porządku!!! Polecam :-)
p...1 2019-03-12 11:24
Wszystko w jak najlepszym Porządku , polecam
r...k 2019-03-12 09:26
Perfekcyjnie przeprowadzona transakcja. Pełny profesjonalizm! GORĄCO POLECAM!!! SAME POZYTYWY!!!
j...9 2019-03-12 09:18
Bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam sprzedającego.
l...3 2019-03-12 09:10
Szybko i sprawnie. Wszystko zgodne z opisem. Dziękuję, pozdrawiam.
XREC KODAK GARY FONG ROTIN MATIN POLAROID ALLEGRO
Kontakt

Poniedziałek – Piątek
9:00 – 16:00

Tel. +48 65 512 06 03

E-mail:
zakupy@systembank.pl


Opinie

2019-03-21 22:48

Towar w/g opisu szybka wysyłka .Polecam i dziękuję.

2019-03-21 22:41

Super i polecam Allegrowicza na 100%%%
* UWAGA! Twoja przeglądarka internetowa nie obsługuje języka javascript. Strona nie będzie działała prawidłowo!
Aby rozwiązać ten problem, musisz włączyć obsługę tego języka w opcjach swojej przeglądarki.