Strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania. x

Produkty

+KODAK
+AGFAPHOTO
+Środki Ochrony Zdrowia
+EASYPIX
+Kamery / Aparaty / Drukarki
+Konsole TV i akcesoria
+Akcesoria Gamingowe
+Aparaty natychmiastowe i akcesoria
+Kamery Sportowe i Akcesoria
+Drony i Akcesoria
+MIKROFONY / Akcesoria Audio
+Telefony i akcesoria
+Akcesoria Fotograficzne
+Akcesoria VIDEO
+Studio Fotograficzne
+WYPOSAŻENIE DO DOMU / FIRMY

Opinie o firmie

Wybrane opinie o firmie SystemBank użytkowników aukcji Allegro.


F...n 2021-01-16 22:41
Od lat ta sama jakość obsługi na najwyższym poziomie. Polecam!
P...b 2021-01-16 14:38
Bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, bardzo dobrze zabezpieczony na czas transportu. Polecam
r...9 2021-01-16 12:36
Polecam sprzedającego, tranzakcja szybka i bezproblemowa.
s...r 2021-01-15 21:12
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam.
d...5 2021-01-15 13:24
Super dodatek polecam
L...2 2021-01-14 18:34
Pojemność baterii do aparatu jest dużo niższa niż w ofercie. Zamiast 1500 jest 1250
S...5 2021-01-14 09:57
Wszystkie czesci ok. Pasuja nikon d 5000. Polecam.
h...u 2021-01-13 21:01
Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem, bezproblemowo. Polecam!! :-)
C...8 2021-01-13 13:58
Ok,aparat działa, polecam!!!
J...j 2021-01-13 00:05
Polecam jako solidna firmę.
B...L 2021-01-12 21:40
Moje kolejne zakupy od tego sprzedawcy. Bardzo miła obsługa, towar zgodny z opisem, szybka przesyłka. Polecam.
h...7 2021-01-12 21:00
Profesjonalizm w 100% pod każdym względem! Gorąco polecam! Dziękuję bardzo i pozdrawiam!
m...c 2021-01-12 19:37
Wszystko w najlepszym porządku. Błyskawiczna przesyłka. Polecam
W...k 2021-01-12 18:18
szybko, sprawnie, zgodne z zamówieniem, polecam!
T...6 2021-01-12 18:09
Produkt zgodny z opisem oraz szybka wysyłka. Polecam!
l...9 2021-01-12 16:40
jestem bardzo zadowolony sprawnie OK Leszek
C...8 2021-01-12 13:37
Pasuje do nikon d3500
l...7 2021-01-12 13:01
Transakcja przebiegła wzorcowo.
m...8 2021-01-12 10:30
Transakcja przebiegła pomyślnie, szybko i sprawnie. Zdecydowanie polecam.
b...4 2021-01-11 15:48
elegancko się to sprawdza z dodatkową lampą. Jeśli użytkowane w domu to plastikowa jak najbardziej wystarczy
M...2 2021-01-11 08:38
Dzieci zadowolone. Polecam.
a...a 2021-01-10 20:56
Szybka wysyłka, produkty jak najbardziej zgodne z opisem, przesyłka bezpiecznie zapakowana
C...9 2021-01-10 19:50
Zakup przebiegł bardzo sprawnie i uzyskałem dodatkową uprzejmą pomoc od sprzedającego, której potrzebowałem.
k...o 2021-01-10 12:00
Bardzo, bardzo polecam. Kolejny zakup u Super Sprzedawcy
l...y 2021-01-10 08:11
POLECAM - Sprzedawca nie skompletował całego zamówienia. Do każdego z 3 kupowanych produktów miała być dołożona ściereczka z mikrofibry. Dostałem 1 szt. Nie szkodzi bo nie to było ważne.
p...a 2021-01-09 16:26
Córce się podoba, ale tylko ja najwyższej jasności.
s...9 2021-01-09 12:57
Szybka dostawa ,towar zgodny z opisem , polecam .
a...y 2021-01-08 22:32
Szybko, sprawnie, produkt zgodny z opisem. Czego chcieć więcej.
z...9 2021-01-08 21:58
Transakcja w porządku, przebiegła bardzo sprawnie i bez problemów. Dziękuje i polecam.
S...n 2021-01-08 17:56
Super kontakt i bezproblemowa obsługa. Serdecznie polecam.
C...9 2021-01-08 17:42
Szybką dostawą, towar zgodny z opisem, dobrze zabezpieczona przesyłka
R...M 2021-01-08 12:16
Polecam sprzedającego i towar.
P...H 2021-01-08 11:23
Szybko miło i sprawnie. Pokrowiec ok i spełnia swoje zadanie
K...n 2021-01-07 21:14
Tak szybkiej wysyłki się nie spodziewałem. Bardzo ogromne podziękowania dla sklepu - wysłali w krytycznym momencie przedświątecznym, a przesyłka i tak do mnie dotarła przed rozdaniem prezentów.
p...8 2021-01-07 20:55
Sprzęt działa to najważniejsze. Polecam.
j...i 2021-01-07 20:51
wszystko ok. wysyłka błyskawiczna, Polecam
k...8 2021-01-07 19:27
Produkt zgodny z opisem, szybka dostawa, polecam.
N...1 2021-01-07 15:14
Jak najbardziej spełnia swoje zadanie plastik nie jest taki delikatny jak się każdemu wydaje.Troszkę rozsądku a zestaw na pewno długo posłuży
C...2 2021-01-07 13:24
Wszystko ok, polecam tego sprzedawcę:)
b...5 2021-01-07 12:56
Błyskawiczna i przemiła obsługa, dziękuję bardzo
I...2 2021-01-07 11:48
Dziecko zadowolone, działa na nawet starszym smartfonie. Zero problemow
b...7 2021-01-07 11:30
Transakcja wzorowa, zgodność produktu z opisem, towar dobrze zabezpieczony i bardzo szybka przesyłka. Polecam tego sprzedawcę.
b...k 2021-01-07 10:36
Towar zgodny z opisem, błyskawiczna przesyłka, dobry kontakt z Klientem, polecam.
C...4 2021-01-06 23:01
Etui zgodne z opisem, szybka dostawa. Etui solidnie wykonane. Serdecznie polecam kupno :)
1...7 2021-01-06 22:04
Przysłano bardzo szybko.
s...u 2021-01-06 20:33
Bardzo elastyczny sprzedawca, wysokiej jakości produkt.
g...2 2021-01-06 20:10
Błyskawiczna transakcja ,szybki transport. Pasek pasuje doskonale, ułatwi bardzo wykonywanie fotografii. Dziękuję bardzo i polecam zainteresowanym
N...0 2021-01-06 19:32
Szybka realizacja, niska cena, produkt zgodny z opisem. Polecam
D...7 2021-01-06 18:40
Wszystko w jak najlepszym porządku, serdecznie polecam.
a...k 2021-01-06 18:19
brak kontaktu ze sprzedającym, zero odzewu w sprawie wyjaśnienia sytuacji, bateria przyszła o mniejszej pojemności niż na aukcji
XREC KODAK ROTIN MATIN POLAROID LENOVO ULANZI ALLEGRO
Kontakt

Poniedziałek – Piątek
9:00 – 16:00

Tel. +48 65 512 06 03

E-mail:
zakupy@systembank.pl


Opinie

2021-01-16 22:41

Od lat ta sama jakość obsługi na najwyższym poziomie. Polecam!

2021-01-16 14:38

Bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, bardzo dobrze zabezpieczony na czas transportu. Polecam
* UWAGA! Twoja przeglądarka internetowa nie obsługuje języka javascript. Strona nie będzie działała prawidłowo!
Aby rozwiązać ten problem, musisz włączyć obsługę tego języka w opcjach swojej przeglądarki.