Strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania. x

Produkty

+KAMERY POLAROID CUBE+ / CUBE
 
+APARATY POLAROID + Akcesoria
 
+APARATY LOMOGRAPHY
 
+DRUKARKI DO ZDJĘĆ - KODAK
 
+Akcesoria do kamer GoPro i SJCAM
 
+Drony i akcesoria
 
+Akcesoria do smartfonów / telefonów
 
+Zegarki SmartWatch
 
+PowerBanki
 
+Pendrivery / Pamięci Flash USB
 
+Kamery sportowe i akcesoria
 
+Fotopułapki - Kamery Leśne
 
+Adaptery bagnetowe
 
+Adaptery na M42
 
+Akcesoria czyszczące
 
+Akcesoria do filmowania
 
+Akcesoria do lamp błyskowych
 
+Akcesoria wodoszczelne
 
+Akumulatory
 
+Battery Grip
 
+Blendy
 
+Czasopisma foto
 
+Czyszczenie matrycy
 
+Czytniki kart
 
+Dekielki
 
+Dyfuzory / odbłyśniki
 
+Filtry UV
 
+Filtry polaryzacyjne CPL
 
+Filtry efektowe
 
+Filtry kwadratowe 84.5mm
 
+Filtry Cokin P
 
+Zestawy filtrów
 
+Futerały
 
+Kable USB / AV do aparatów i kamer
 
+Karty pamięci
 
+Konwertery TELE
 
+Konwertery WIDE
 
+Lampy błyskowe
 
+Lampy LED / Pierścieniowe
 
+Ładowarki
 
+Makro - akcesoria
 
+Muszle Oczne
 
+Obudowy podwodne
 
+Ochrona LCD
 
+Obudowy / opakowania
 
+Osłony przeciwsłoneczne
 
+Paski do statywu
 
+Paski nadgarstkowe
 
+Paski na szyję
 
+Piloty
 
+Statywy / Monopody
 
+Zestaw Statyw + Torba fotograficzna
 
+Głowice statywowe
 
+Studio - osprzęt
 
+Torby / plecaki fotograficzne
 
+Tulejki / Redukcje
 
+Tablice suchościeralne
 
+Wężyki spustowe
 
+Zestawy akcesoriów
 
+Pozostałe akcesoria
 
+Klawiatury
 
+Baterie do laptopów
 
+Głośniki
 
+Akcesoria samochodowe

Zarejestruj się

Opinie o firmie

Newsletter


Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych na warunkach opisanych w Regulaminie dla potrzeb niezbędnych do wysyłania mi newsletter'a (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.97r. o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz 883).

Opinie o firmie

Wybrane opinie o firmie SystemBank użytkowników aukcji Allegro.


R...K 2017-10-20 22:36
POLECAM! Było trochę kłopotu - sprzedawca zastosował dostawę kurierem zamiast listu poleconego priorytetowego, co wybrałem i na czym mi zależało. Do tego pechowo paczka się zagubiła, ale Sprzedawca podjął się bardzo aktywnej pomocy, która się przydała w wyjaśnieniu sprawy - odnalezieniu paczki.
p...3 2017-10-20 22:28
Tanio, szybko, bezproblemowo !!!
d...1 2017-10-20 20:04
Jestem bardzo zadowolony, towar dotarł bezpiecznie, mimo iż zestaw zawierał delikatne żarówki. Super zapakowany i zabezpieczony, bardzo fajna cena.
p...9 2017-10-20 18:50
Szybko i pewnie. POLECAM
p...3 2017-10-20 17:26
super!!! super!!! super!!!
a...8 2017-10-20 14:45
Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa ale...nie do tego paczkomatu który zaznaczyłem na zamówieniu. Drobnostka i w dodatku nie wiem czy zależna od Sprzedającego. Poza tym polecam.
j...k 2017-10-20 14:04
Kierując się opisem produktu "dedykowany do wszystkich ... smartfonów, tabletów posiadających standardowe wejście na mikrofon typu: Mini Jack 3.5mm lub Mini USB " kupiłem mikrofon do Samsunga S5, który niestety na Mini Jacku kompletnie nie działa - załączona przejściówka na mini USB B starego typu nie pasuje do współczesnych smartfonów i jedyne co zaproponował sprzedawca to zwrot owego "cacka". Pomimo zwróconej uwagi o niezgodności opisu nadal nie uległ on zmianie. Sklep OK ale mikrofon NIE!
j...9 2017-10-20 11:48
Towar zgodny z opisem, błyskawiczna przesyłka. Gorąco Polecam!!!
k...2 2017-10-20 08:58
Osłona przedniego ekranu odpadła tuż po naklejeniu... Za mało kleju, zbyt mała powierzchnia
B...6 2017-10-20 08:06
Polecam solidnego sprzedawcę.
M...3 2017-10-20 03:12
zgodne z opisem polecam
e...C 2017-10-19 20:42
Szybka wysyłka.Towar zgodny z opisem.Dziękuję i polecam!
m...p 2017-10-19 18:15
Szybko i sprawnie, bardzo dobry produkt, serdecznie polecam.
B...7 2017-10-19 17:29
wszystko jak być powinno szybko i sprawnie
g...4 2017-10-19 13:57
Nic dodać, nic ująć. Szybko i tanio, polecam!
M...F 2017-10-19 13:20
Wszystko w jak najlepszym porządku. towar zgodny z opisem aukcji, wysokiej jakości materiałów . Polecam wszystkim zainteresowanym.
h...z 2017-10-19 12:57
Transakcja bezproblemowa. Polecam!
N...6 2017-10-19 09:05
STATYW MIAŁ BYĆ WYŻSZY WEDŁUG OPISU .PO KUPNIE JEST NI,ŻSZY
D...1 2017-10-19 09:03
Produkt zgodny z opisem w 100%, Błyskawiczna wysyłka. Polecam !!
m...j 2017-10-18 21:06
Pełen profesjonalizm, polecam gorąco! :)
D...3 2017-10-18 15:39
Wszystko ok, polecam ;)
1...3 2017-10-18 14:01
STATYW NIE 144cm TYLKO OK 126cm ,,,,,,,, ZŁY OPIS WPROWADZAJĄCY W BŁĄD ,,,,klienta ....NIE WIEM SKĄD GO WZIELI ZRESZTA NA OPAKOWANIU JEST TEZ PODANY OK 126cm , pan z obsługi roszczeniowy po zwróceniu uwagi ,,,, ,do dużej poprawy wysyłka ok szybka , zwrot długo jak w opisie do14dni -nie skorzystam drugi raz
p...i 2017-10-18 13:59
wszystko OK, bezproblemowy zwrot, polecam!
D...2 2017-10-18 13:08
POLECAM WARTO TU KUPOWAĆ
u...n 2017-10-18 10:29
wszystko zgodne z opisem aukcji polecam
a...h 2017-10-17 22:29
W mojej opinii transakcja zupełnie bez zastrzeżeń. Wszystko jak najbardziej O.K. - przedmiot zgodny z opisem, szybka wysyłka, kompetencja i profesjonalizm - wystawiam więc maksymalną ocenę i pozytywny komentarz dla sprzedającego. Polecam!
M...1 2017-10-17 20:40
wszystko super ,,,polecam
t...k 2017-10-17 20:30
Doskonały kontakt, super obsługa i BŁYSKAWICZNA realizacja zamówienia. Towar jest EXTRA i w 100 % zgodny z opisem. Profesjonalne podejście do sprawy, daję z czystym sumieniem kolejny pozytyw do kolekcji. Serdecznie polecam wszystkim Allegrowiczom !
j...1 2017-10-17 19:49
transakcja bez zastrzeżeń.
m...5 2017-10-17 19:34
Statyw pierwsza klasa o taki mi chodziło .Polecam tego sprzedawce !!!
t...a 2017-10-17 11:18
Wszystko w najlepszym porządku Gorąco polecam
n...e 2017-10-16 21:55
Wszystko super, dokładnie tak jak w opisie :) dobrze zapakowane, szczerze polecam!
Z...0 2017-10-16 21:24
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam!
P...2 2017-10-16 19:33
Wszystko świetnie poszło
L...w 2017-10-16 10:27
zgrabnie i bezproblemowo
E...k 2017-10-16 09:56
Towar zgodny z opisem,polecam
u...0 2017-10-16 09:42
Wszystko sprawne i działa tak jak powinno. Polecam
K...9 2017-10-16 09:18
Transakcja przebiegła wzorowo. Szybka wysyłka, bezpieczne opakowanie. Polecam!!!
j...1 2017-10-16 09:04
Wszystko OK. Gorąco polecam
r...t 2017-10-16 07:35
Polecam! Myślę, że jeszcze nie raz skorzystam z zakupu w tym sklepie - bardzo duży asortyment, pogrupowane według marki foto, co bardzo ułatwia organizację zakupów, profesjonalne opisy
m...1 2017-10-16 07:11
Wszystko szybko i sprawnie. Towar ok.
C...6 2017-10-16 02:28
Działa pasuje polecam
N...0 2017-10-16 00:30
Szybko, sprawnie i wspaniale!
m...3 2017-10-15 19:40
Bez zastrzeżeń! Polecam! :)
b...2 2017-10-15 17:23
szybko i sprawnie. Świetny kontakt tel.
B...8 2017-10-14 20:53
Super dostawca ,polecam.
D...y 2017-10-14 20:05
Szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem, pełna satysfakcja ! Polecam Allegrowicza !
A..._ 2017-10-14 18:14
Szybko gładko i bezpiecznie polecam!
p...1 2017-10-14 12:26
Super sprzedawca, bardzo fajny kontakt i szybka wysyłka. Polecam
L...7 2017-10-14 07:05
Wszystko doskonale! Wzmacniacz działa! Polecam!
XREC KODAK GARY FONG ROTIN MATIN POLAROID ALLEGRO
Kontakt

Poniedziałek – Piątek
9:00 – 16:00

Tel. +48 65 512 06 03

E-mail:
zakupy@systembank.pl


Opinie

2017-10-20 22:36

POLECAM! Było trochę kłopotu - sprzedawca zastosował dostawę kurierem zamiast listu poleconego priorytetowego, co wybrałem i na czym mi zależało. Do tego pechowo paczka się zagubiła, ale Sprzedawca podjął się bardzo aktywnej pomocy, która się przydała w wyjaśnieniu sprawy - odnalezieniu paczki.

2017-10-20 22:28

Tanio, szybko, bezproblemowo !!!
* UWAGA! Twoja przeglądarka internetowa nie obsługuje języka javascript. Strona nie będzie działała prawidłowo!
Aby rozwiązać ten problem, musisz włączyć obsługę tego języka w opcjach swojej przeglądarki.