Strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania. x

Produkty

+KODAK
+AGFAPHOTO
+HP
+EASYPIX / StreetGlow
+COOLINBO - Wycinarki / Termosublimacja
+Masażery ELEEELS
+Akumulatory
+Drukarki
+Lornetki
+Latarki / Akcesoria turystyczne
+Środki Ochrony Zdrowia
+Kamery / Aparaty / Drukarki
+Konsole TV i akcesoria
+Akcesoria Gamingowe
+Aparaty natychmiastowe i akcesoria
+Kamery Sportowe i Akcesoria
+Drony i Akcesoria
+MIKROFONY / Akcesoria Audio
+Telefony i akcesoria
+Akcesoria Fotograficzne
+Akcesoria VIDEO
+Studio Fotograficzne
+WYPOSAŻENIE DO DOMU / FIRMY
+Zabawki dla dzieci
+HOVER-1 / Hulajnogi

Opinie o firmie

Wybrane opinie o firmie SystemBank użytkowników aukcji Allegro.


d...4 2024-04-19 18:44
Zgodne z opisem, karty dobrze się trzymają,
e...p 2024-04-19 09:39
Bardzo dobre produkty
C...8 2024-04-18 06:03
Produkt otrzymany miał fabryczny defekt, lecz po krótkiej telefonicznej rozmowie bez zbędnych tłumaczeń natychmiast został wymieniony na nowy. Obsługa bardzo miła .
p...7 2024-04-16 22:43
Bardo dobry kontakt i szybki termin realizacji!!! Serdecznie polecam tego sprzedawcę!!! :)
a...s 2024-04-15 13:15
Filtr otrzymałem taki jak chciałem .
C...9 2024-04-15 12:47
Jak zawsze bez zarzutow. Szkoda ze juz nie dodajecie sciereczek :D
a...0 2024-04-14 19:50
Szybko i sprawnie, polecam Sprzedającego
A...r 2024-04-14 13:40
Polecam ,szybka wysyłka
B...s 2024-04-12 17:14
Wszystko OK, szybka dostawa. Polecam.
s...2 2024-04-09 10:50
Wszystko ok, dziękuję
A...1 2024-04-08 15:58
Wszystko git. Polecam.
S...m 2024-04-08 14:20
Adapter kupiony do używania z chińską głowicą trinokularową - zapewnia 100% parfokalności! Jedynym mankamentem jest niewielki luz na aparacie.
j...k 2024-04-06 11:45
Błyskawiczna wysyłka, świetny kontakt, solidne opakowanie przesyłki. DZIĘKUJĘ I POLECAM !!!
s...k 2024-04-05 23:02
Wszystko OK dziękuję i polecam!
C...0 2024-04-05 14:30
Skvělý servis! Prisla mi poskozena odrazna deska, reklamoval jsem u prodejce a ten jeste ten den zacal resit odeslani nove. Velka spokojenost a ferove jednani!
n...9 2024-04-05 13:01
Szybki i miły kontakt. Polecam!
e...y 2024-04-04 19:32
Super sprzedawca !!! Polecam !!!
C...8 2024-04-04 17:32
Wszystko zgodnie z opisem mega błyskawiczna wysyłka i dostawa. Polecam
f...i 2024-04-03 15:32
Wszystko ok. Serdecznie polecam tego Sprzedawcę!
s...t 2024-04-02 22:30
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, dobre opakowanie. POLECAM !
f...s 2024-04-02 17:17
Świetne kierownice, solidnie wykonane, niestety moje pady okazały się za duże i musiałem je zwrócić. Obsługa profesjonalna polecam.
v...m 2024-03-30 21:47
Zestaw do czyszczenia matrycy dotarł kompletny, ale paczka musiała zostać przygnieciona podczas transportu: butelka z alkoholem izopropylowym była zdeformowana, a część płynu wylała się. Myślę, że Sprzedający powinien takie delikatne artykuły wysyłać jednak w kartonie, a nie w kopercie, bo jak widać przewoźnicy (w moim przypadku był to InPost) traktują paczki "z buta".
w...a 2024-03-29 21:38
Miałem problem z jednym produktem, po jednej wiadomości sprawa została załatwiona od ręki. Na jakość obsługi narzekać nie mogę.
f...r 2024-03-29 15:30
POZYTYWNIE ++++ POLECAM :)
P...0 2024-03-27 22:23
Szybko i solidnie. Polecam!
C...7 2024-03-27 14:14
Solidny materiał, opłacało się :)
A...e 2024-03-27 12:07
Dobry towar, szybka przesyłka
k...3 2024-03-26 16:50
Super sprzedawca, rewelacyjny kontakt oraz szybka i bezproblemowa wysyłka. Polecam i pozdrawiam :)
K...1 2024-03-25 18:32
Przyssawka trochę jednorazowa ale za tą cenę nie ma co się spodziewać. Przy pierwszej próbie montażu do szyby plastik od dociągania poprostu się złamał
p...h 2024-03-24 00:19
Trafił się wadliwy, ale dostałem nowy po zgłoszeniu, polecam.
C...3 2024-03-19 17:35
Pomimo małych problemów sprzedający zachował się bardzo profesjonalnie, bardzo miła obsługa, polecam.
K...g 2024-03-17 21:15
Miła obsługa, szybka dostawa. Polecam
P...1 2024-03-16 19:47
Zaślepka pasuje idealnie. Ładowarka dobrze trzyma baterie i ładuje ok
s...3 2024-03-15 11:33
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam.
M...0 2024-03-14 21:28
Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka, polecam sprzedającego.
D...3 2024-03-13 19:09
Witam polecam tego sprzedawcę wszystko zgodne z opisem i ze zdjęciem szybka dostawa jestem zadowolony solidna firma polecam
J...B 2024-03-13 10:39
Świetne doradztwo, jest ok :)
C...1 2024-03-11 08:16
Nádherný originální kousek. Kvalita velmi překvapila, je super!
C...7 2024-03-09 19:11
Transakcja przebiegła pomyślnie i bez zakłóceń. Polecam
E...d 2024-03-06 15:27
Zgodnie z opisem. Szybka wysyłka. Polecam
t...a 2024-03-06 09:34
Fajny wygląd, solidny. Ok
R...6 2024-03-05 19:16
Jest ok i odciąża trochę kark
b...t 2024-03-05 18:49
Super, miałem w Sony A7 zawaloną matrycę, teraz jest jak nowa !
e...7 2024-03-04 19:06
Wszystko w najlepszym porządku, ekspresowa dostawa, towar zgodny z opisem. Polecam :)
C...4 2024-03-04 00:47
Niezły sprzęt. polecam
C...6 2024-03-02 03:47
To już mój kolejny zakup u tego Sprzedającego. Kontakt ze Sprzedającym jest świetny - otrzymuje się konkretne i wyczerpujące informacje. Paczki są zapakowane solidnie. Jeśli planuję zakupić jakieś akcesoria do aparatu fotograficznego to w pierwszej kolejności sprawdzam tutaj :) Serdecznie polecam!
Z...8 2024-03-01 13:32
Błyskawiczna wysyłka-Polecam
d...2 2024-02-29 16:46
Krótko, zwięźle i na temat. Serdecznie polecam tego Allegrowicza
C...2 2024-02-29 16:40
Pasuje do aparatu Nikon D40
w...8 2024-02-28 07:15
Wszystko w najlepszym porządku. Gorąco polecam tego Sprzedawcę. :)
XREC KODAK ROTIN AGFAPHOTO POLAROID HP ULANZI ALLEGRO
Kontakt

Poniedziałek – Piątek
9:00 - 16:00

Tel/fax. +48 65 512 06 03

E-mail:
sklep@systembank.pl


Opinie

2024-04-19 18:44

Zgodne z opisem, karty dobrze się trzymają,

2024-04-19 09:39

Bardzo dobre produkty
* UWAGA! Twoja przeglądarka internetowa nie obsługuje języka javascript. Strona nie będzie działała prawidłowo!
Aby rozwiązać ten problem, musisz włączyć obsługę tego języka w opcjach swojej przeglądarki.