Strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania. x

Produkty

+KODAK
+AGFAPHOTO
+HP
+EASYPIX / StreetGlow
+Lornetki
+Środki Ochrony Zdrowia
+Kamery / Aparaty / Drukarki
+Konsole TV i akcesoria
+Akcesoria Gamingowe
+Aparaty natychmiastowe i akcesoria
+Kamery Sportowe i Akcesoria
+Drony i Akcesoria
+MIKROFONY / Akcesoria Audio
+Telefony i akcesoria
+Akcesoria Fotograficzne
+Akcesoria VIDEO
+Studio Fotograficzne
+WYPOSAŻENIE DO DOMU / FIRMY
+Zabawki dla dzieci
+HOVER-1 / Hulajnogi

Opinie o firmie

Wybrane opinie o firmie SystemBank użytkowników aukcji Allegro.


r...d 2023-02-07 19:36
Super. Polecam sprzedawcę. Towar solidny i zgodny z opisem.Błyskawicxna wysyłka.
a...6 2023-02-07 14:00
Szybko, bardzo solidny sprzedawca.
M...k 2023-02-07 13:30
polecam, szybka wysyłka i kontakt ze sklepem
k...2 2023-02-07 07:55
Przysłany został do mnie inny statyw przez pomyłkę ale nie było problemu z wymianą chociaż to zawsze zabiera człowiekowi dodatkowy czas.
F...t 2023-02-06 19:46
Wszystko tak jak zamawiałem Pozdrawiam Jan
M...3 2023-02-06 11:50
Ekspresowa wysyłka, bardzo dobry produkt!
j...k 2023-02-05 21:26
Szybko i sprawniwnie.
a...1 2023-02-05 12:01
Wszystko w porządku a nawet lepiej.
A...0 2023-02-04 23:05
Bardzo świetna lampa led lustrzanki Canon EOS 2000D, dziś ją sprawdzałem działa rewelacyjnie - polecam każdemu :-) :-)
K...r 2023-02-04 21:09
mocno średnia jakość wykonania ale na sam początek przygody z fotografią to polecam
d...h 2023-02-04 20:29
Szybka, profesjonalna obsługa. Polecam.
c...4 2023-02-03 22:44
Sprawnie i bezproblemowo
m...7 2023-02-03 17:12
Tych Akumulatorków używam lata są bardzo dobre wytrzymałe i solidne te kto kupi nie będzie żałował używam do lampy błyskowej do aparatu fotograficznego.Pozdrawiam.
N...M 2023-02-01 20:25
Wszystko odbyło się bezproblemowo.
C...2 2023-02-01 05:27
wszytko sprawnie i zgodnie opisem
g...2 2023-01-31 19:52
Plecak super. Dostawa błyskawiczna. Zamówiłam w niedzielę. Dostarczony we wtorek rano. Polecam sprzedawcę.
d...k 2023-01-31 17:25
szybko i sprawnie polecam sprzedawcę
S...o 2023-01-31 15:41
Wszystko sprawnie i przyjemnie
M...d 2023-01-31 15:08
Super Atom Craft Maximo
m...o 2023-01-30 15:25
Zgodnie z zamówieniem. Szybka dostawa. polecam.
G...U 2023-01-28 15:10
Ekspresowa wysyłka, wszystko gra
C...0 2023-01-27 21:59
Szybko i zgodnie z opisem ;)
t...4 2023-01-25 21:56
Bateria jest nieco większa niż oryginalna, przez co nieco wystaje poza bryłę urządzenia, ale pojemność również zyskuje co przekłada się na dłuższe działanie na jednym ładowaniu. Świetna rzecz, że do akumulatora jest dołączona też klapka.
S...O 2023-01-25 19:37
Wszystko szybko i sprawnie załatwione :) POLECAM :D
c...r 2023-01-25 17:06
Obsługa profesjonalna, rzetelna i miła. Wysyłka błyskawiczna. Polecam!
m...n 2023-01-24 21:38
Zamiennik osłony przeciwsłonecznej DA09 do TAMRON 17-50 / 28-75. Transakcja OK.
n...a 2023-01-23 18:58
Pasuje idealnie, polecam
j...l 2023-01-23 08:34
Szybko, sprawnie i solidnie! Polecam!
w...k 2023-01-22 22:12
Szybka dostawa i opakowanie OK. POLECAM
a...7 2023-01-21 22:30
bardzo szybko i profesjonalnie
m...g 2023-01-21 10:39
Kabel usb pasuje do mojego aparatu Towar wg opisu zgodny z dostawą
M...d 2023-01-20 13:54
Szybko i sprawnie. Jestem zadowoony.
j...9 2023-01-19 22:14
Bardzo dobry zakup. Polecam wszystkim
i...a 2023-01-19 17:22
Ekspresowa wysyłka i wszystko zgodnie z opisem, polecam.
l...r 2023-01-19 13:06
Ekspresowa realizacja zamówienia!
J...0 2023-01-19 12:49
Mega rzetelna firma i zasadami
j...n 2023-01-19 09:17
B szybko ale mala dbałość o oczekiwania klienta
y...r 2023-01-18 21:10
Świetna wspolpraca sprzedającego z kupującym. Przedmiot który odebrałem miał pewną wadę, uszkodzenie. Po zgłoszeniu tego sprzedawcy, w ciągu kilku dni otrzymałem drugi, działający egzemplarz. Będę wracał do tego sprzedawcy. Uprzejme pozdrowienia dla Pani Eweliny. Dziękuję!
p...0 2023-01-18 19:51
Super sprzedawca, transakcja bez zarzutów, polecam.
A...1 2023-01-18 08:16
Szybko, sprawnie, dobrze!!
R...4 2023-01-17 18:32
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam !!
t...n 2023-01-17 10:46
Wszystko w porządku. Polecam sprzedawcę.
p...1 2023-01-16 14:41
Obsługa na najwyższym poziomie podobnie jak produkt. Dziękuję
a...9 2023-01-15 22:18
Cena jest nieadekwatna do jakości produktu. Zegar się spaźnia a temperatura wskazywana zewnętrzna jest inna aniżeli w rzeczywistości. Rozważam reklamację.
g...m 2023-01-15 15:05
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany. Polecam.
p...7 2023-01-13 22:21
szybka dostawa. żadnych uwag co do produktu. zdecydowanie POLECAM !!
M...s 2023-01-12 17:20
Nie mam zastrzeżeń. Polecam
R...6 2023-01-12 13:18
Dostawa przyszła następnego dnia :-)
k...n 2023-01-11 19:20
Błyskawiczna przesyłka. Dziękuję.
a...g 2023-01-11 18:42
stopka jest bardzo dobra polecam
XREC KODAK ROTIN MATIN POLAROID LENOVO ULANZI ALLEGRO
Kontakt

Poniedziałek – Piątek
9:00 - 16:00

Tel/fax. +48 65 512 06 03

E-mail:
sklep@systembank.pl


Opinie

2023-02-07 19:36

Super. Polecam sprzedawcę. Towar solidny i zgodny z opisem.Błyskawicxna wysyłka.

2023-02-07 14:00

Szybko, bardzo solidny sprzedawca.
* UWAGA! Twoja przeglądarka internetowa nie obsługuje języka javascript. Strona nie będzie działała prawidłowo!
Aby rozwiązać ten problem, musisz włączyć obsługę tego języka w opcjach swojej przeglądarki.