Strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania. x

Produkty

+POLAROID KAMERY CUBE+ / CUBE
 
+POLAROID - APARATY + Akcesoria
 
+POLAROID - ŻARÓWKI LED
 
+KODAK - APARATY I DRUKARKI
 
+APARATY LOMOGRAPHY
 
+Akcesoria do kamer GoPro i SJCAM
 
+Akcesoria do smartfonów / telefonów
 
+Drony i akcesoria
 
+Endoskopy / Mikroskopy
 
+Fotopułapki - Kamery Leśne
 
+Kamery sportowe i akcesoria
 
+Adaptery bagnetowe
 
+Adaptery na M42
 
+Akcesoria czyszczące
 
+Akcesoria do filmowania
 
+Akcesoria do lamp błyskowych
 
+Akcesoria wodoszczelne
 
+Akumulatory
 
+Battery Grip
 
+Blendy
 
+Czasopisma foto
 
+Czyszczenie matrycy
 
+Czytniki kart
 
+Dekielki
 
+Dyfuzory / odbłyśniki
 
+Filtry UV
 
+Filtry polaryzacyjne CPL
 
+Filtry efektowe
 
+Filtry kwadratowe 84.5mm
 
+Filtry Cokin P
 
+Zestawy filtrów
 
+Futerały
 
+Kable USB / AV do aparatów i kamer
 
+Karty pamięci
 
+Konwertery TELE
 
+Konwertery WIDE
 
+Lampy błyskowe
 
+Lampy LED / Pierścieniowe
 
+Ładowarki
 
+Makro - akcesoria
 
+Muszle Oczne
 
+Obudowy podwodne
 
+Ochrona LCD
 
+Obudowy / opakowania
 
+Osłony przeciwsłoneczne
 
+Paski do statywu
 
+Paski nadgarstkowe
 
+Paski na szyję
 
+Pendrivery / Pamięci Flash USB
 
+Piloty
 
+PowerBanki
 
+Statywy / Monopody
 
+Zestaw Statyw + Torba fotograficzna
 
+Głowice statywowe
 
+Studio - osprzęt
 
+Torby / plecaki fotograficzne
 
+Tulejki / Redukcje
 
+Tablice suchościeralne
 
+Wężyki spustowe
 
+Zestawy akcesoriów
 
+Pozostałe akcesoria
 
+Klawiatury
 
+Baterie do laptopów
 
+Głośniki
 
+Akcesoria samochodowe
 
+Zegarki SmartWatch

Zarejestruj się

Opinie o firmie

Newsletter


Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych na warunkach opisanych w Regulaminie dla potrzeb niezbędnych do wysyłania mi newsletter'a (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.97r. o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz 883).

Opinie o firmie

Wybrane opinie o firmie SystemBank użytkowników aukcji Allegro.


_...1 2017-12-14 23:04
Produkty dobrej jakości. POLECAM :-)
e...5 2017-12-14 22:56
SZYBKO I SPRAWNIE, DZIĘKUJĘ!
P...7 2017-12-14 22:42
Zgodnie z opisem, szybko, polecam :)
Z...7 2017-12-14 19:55
Polecam zakupy u Allegrowicza
s...l 2017-12-14 17:49
Dobry kontakt. Wszystko bez problemów. Polecam.
P...2 2017-12-14 14:37
WIELKI POZYTYW DLA TEGO ALLEGROWICZA !! TOWAR ZGODNY Z OPISEM !! SZYBKA WYSYŁKA !! POLECAM !!
o...4 2017-12-14 12:49
Niesamowita współpraca z firmą, kontakt nawet w weekend, nigdy nie spotkałam się z takim podejściem do klienta. Serdecznie dziękuję, polecamy zakupy u tego sprzedawcy.
s...z 2017-12-14 12:36
Statyw zgodny z opisem. Polecam
F...a 2017-12-14 08:27
Polecam! Szybko i bez problemu.
u...a 2017-12-13 23:26
Natychmiastowa wysyłka, polecam
g...s 2017-12-13 22:22
Wszystko OK i sprawnie.
B...s 2017-12-13 20:28
Polecam sprzedawcę. Super szybka dostawa. I towar 1 klasa.Polecam.
a...1 2017-12-13 19:54
Towar otrzymałem szybko i sprawnie, dziękuję.
b...8 2017-12-13 18:32
Sprzedawca Git malina 100% Pewniak
Z...v 2017-12-13 16:23
Wszystko w jak najlepszym porządku. To nie pierwsze zakupy u tego sprzedawcy. Potwierdzam profesjonalizm.
z...7 2017-12-13 15:00
"I błogosławię chwilę, w której zesłałeś mi, Panie, tego Allegrowicza, albowiem on kupującym swym nie wzgardza, jeno kontakt utrzymuje i towar zgodny z opisaniem wysyła!"
k...6 2017-12-12 22:32
Szybka i profesjonalna transakcja, towar super . Polecam
s...6 2017-12-12 20:53
Polecam super sprzedawca
t...x 2017-12-12 20:01
Szybko,sprawnie wg. opisu i zamówienia. Dziękuję i pozdrawiam.
P...2 2017-12-12 13:03
Wszystko super. Polecam sprzedającego
j...9 2017-12-12 11:17
Wszystko jak w opisie. POLECAM!!!
k...r 2017-12-12 10:48
Wybrałem przesyłkę "List polecony priorytetowy" a zostało wysłane "Pocztex Kurier 48", wysyła także później niż deklarowane 24 godziny (nawet licząc od poniedziałku rana, bo zamawiałem w niedzielę.)
k...4 2017-12-12 09:34
Wszystko ok:-) Przedmiot zgodny z opisem.
a...0 2017-12-12 08:32
Super szybka transakcja. Towar zgodny z opisem. Zdecydowanie polecam. Pozdrawiam.
a...2 2017-12-12 08:22
Super sprzedawca, polecam gorąco.
M...T 2017-12-12 07:56
bardzo szybka wysylka. Na biezaco otrzymuje sie maile o stanie zamowienia i wysylki. Jestem zadowolony z zakupu i obslugi. Dziekuje i pozdrawiam.
m...6 2017-12-12 04:37
100% satysfakcji. Mega pozytyw. Gorąco polecam !!!
l...2 2017-12-12 00:26
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Polecam i pozdrawiam!
S...1 2017-12-11 23:54
Dobra cena i błyskawiczna wysyłka! Polecam!
h...a 2017-12-11 22:18
Polecam dobry sprzedający
g...5 2017-12-11 22:14
Polecam !!! Super Sprzedawca :-)
D...7 2017-12-11 21:36
Jestem świadom że ten produkt jest trochę za drogi, ale jest brak na tym rynku padów do telefonów. Pad mnie cieszy, precyzyjne strzałki, nie jakiś nieprecyzyjny współdzielony przycisk. Mogę umieścić telefon w padzie, albo położyć go gdzieś opartego i grać na leżąco. Otrzymałem od sprzedającego dobrze zapakowany i nie zniszczony produkt.
C...7 2017-12-11 20:31
Jestem zadowolony. Dlatego dałem 5 gwiazdek
a...l 2017-12-11 19:13
Towar zgodny z opisem, szybka wysylka, dziekuje!
j...m 2017-12-11 18:35
Produkt zgodny z opisem, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, bardzo szybka wysyłka. Polecam!
j...4 2017-12-11 18:20
Wszystko ok i w czasie, jak najbardziej polecam.
O...6 2017-12-11 18:11
Dziękuję i Pozdrawiam.
p...1 2017-12-11 17:56
Sprzedający godny polecenia. Transakcja bezproblemowa, bardzo szybka wysyłka, przedmiot zgodny z opisem, bardzo dobry i miły kontakt. Gorąco polecam !!!.
3...s 2017-12-11 17:31
Rewelacja! Wszystko jak w opisie, błyskawiczna wysyłka. Bardzo dziękuję!
K...1 2017-12-11 17:20
polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
t...5 2017-12-11 16:40
Wszystko tak jak powinno być super sprzedawca
t...5 2017-12-11 16:40
Wszystko tak jak powinno być super sprzedawca.
a...0 2017-12-11 14:43
Wszystko w jak najlepszym porządku.Polecam
D...5 2017-12-11 12:58
W porównaniu do małych, biurkowych statywów świetna jakość, stabilność i przede wszystkim opcja wyboru wysokości. Dołączona torba dla tych, którzy planują zabrać go na wycieczkę. Używam do niego iPhone'a 7. Polecam.
e...1 2017-12-11 12:22
Kolejny udany zakup i jak zwykle wszystko na jak najwyższym poziomie. POLECAM
M...5 2017-12-11 11:01
100% POZYTYW szybko sprawnie towar zgodny z opisem ,dziękuję i pozdrawiam
L...1 2017-12-11 10:28
Polecam sprzedającego : systembank
a...9 2017-12-11 09:34
Wszystko zgodnie z opisem, polecam serdecznie!
m...0 2017-12-11 06:45
Wszystko szybko i sprawnie polecam !
b...1 2017-12-11 05:55
Transakcja pomyślna . Super. Polecam .
XREC KODAK GARY FONG ROTIN MATIN POLAROID ALLEGRO
Kontakt

Poniedziałek – Piątek
9:00 – 16:00

Tel. +48 65 512 06 03

E-mail:
zakupy@systembank.pl


Opinie

2017-12-14 23:04

Produkty dobrej jakości. POLECAM :-)

2017-12-14 22:56

SZYBKO I SPRAWNIE, DZIĘKUJĘ!
* UWAGA! Twoja przeglądarka internetowa nie obsługuje języka javascript. Strona nie będzie działała prawidłowo!
Aby rozwiązać ten problem, musisz włączyć obsługę tego języka w opcjach swojej przeglądarki.